Elaborarea Proiectelor cu Finantare Europeana (editia a II-a)

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Schuman Consulting

Elaborarea Proiectelor cu Finantare Europeana (editia a II-a)

25 – 27 iunie 2008, Bucureşti

[Pentru informatii suplimentare si inscriere, vizitati-ne pe web la www.schuman.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 0744 305 593]

Schuman Consulting, companie specializată în servicii de consultanţă şi training pentru accesarea fondurilor UE, are plăcerea de a vă invita să participaţi la cursul de instruire Elaborarea proiectelor cu finanţare europeană.

Cursul nostru condensează, în numai 3 zile, un pachet de 3 beneficii concrete pentru participanţi:
• Informare completă şi detaliată: totul despre programele de finanţare, cadrul instituţional, legislaţia la zi, etapele pregătirii şi managementului unui proiect.
• Expertiză autorizată: consiliere şi sfaturi de la experţi din cadrul instituţiilor publice de resort.
• Sesiuni interactive/analize individuale: prezentare şi evaluare de studii de caz, proiecte de succes deja implementate, exerciţii de grup, analiza individuală a proiectelor şi propunerilor participanţilor.

Cursul se adresează, în egală măsură:
• Autorităţilor publice locale
• Societăţilor comerciale
• Întreprinderilor nou-înfiinţate
• Producătorilor agricoli
• ONG-urilor
• Persoanelor fizice interesate de pornirea unei afaceri

Programul va fi susţinut de traineri seniori ai Schuman Consulting, cu participarea unor experţi ai instituţiilor publice responsabile cu Managementul Programelor de Finanţare.

În plus, participanţii la curs vor beneficia de două luni de consiliere gratuită din partea consultanţilor Schuman, ce include un serviciu de notificare în timp real asupra oricăror modificări ale cadrului legislativ şi instituţional relevant.

Taxa de participare va fi rambursată complet participanţilor care aleg serviciile noastre de consultanţă.
Taxa de participare pentru acest modul este de 800 RON (fără TVA). Aceasta acoperă costurile de organizare, onorariile lectorilor invitaţi, suportul de curs în format electronic şi tipărit, pauzele de cafea şi mesele de prânz.
Oferim un discount de 15% din preţul cursului participanţilor care confirmă participarea până la 18 iunie 2008!


Schuman Consulting
Str. Thomas Masaryk 1
Sector 2, Bucuresti
021 313 33 60
0744 305 593
office@schuman.ro

Despre SCHUMAN CONSULTING

Schuman Consulting este o firmă specializată în conceperea şi implementarea proiectelor finanţate de fondurile structurale şi de coeziune alocate de Uniunea Europeană pentru România.

Am luat fiinţă în 2008, din iniţiativa unui grup de profesionişti cu experienţă în managementul proiectelor de dezvoltare. Echipa noastră este formată din experţi consultanţi şi traineri pe fonduri structurale, specialişti în proiecte de dezvoltare internaţională şi profesionişti din domeniul dezvoltării durabile.

Expertiza echipei noastre se reflectă în rezultatele obţinute de asociaţii Schuman. Vorbim aici despre participarea la elaborarea de proiecte de dezvoltare în SUA şi Europa de Vest, de colaborări de succes alături de Comisia Europeană, sau de programe dezvoltate în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Experienţa internaţională ne permite să lucrăm la cele mai înalte standarde de excelenţă profesională.

Cunoaştem în detaliu cadrul instituţional şi principiile operaţionale ale instituţiilor europene, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale din România. Suntem la curent cu ultimele noutăţi în cadrul legislativ şi instituţional, şi ne aflăm în permanent contact cu instituţiile publice abilitate cu gestionarea fondurilor UE.

Participare: Intrare libera