Scoala ”Anastasia Popescu” acum si in sectorul 1

BUCURESTI - 3 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Scoala ”Anastasia Popescu” deschide din 1 iulie un nou sediu, in sectorul 1 (str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, Bucurestii Noi), pentru care se primesc inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I pentru anul scolar 2012 – 2013.
Infiintata in anul 1996, autorizata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, Scoala ”Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

Școala Anastasia Popescu

Școala Anastasia Popescu

Scoala ”Anastasia Popescu” deschide din 1 iulie un nou sediu, in sectorul 1 (str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, Bucurestii Noi), pentru care se primesc inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I pentru anul scolar 2012 – 2013.

Infiintata in anul 1996, autorizata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO,  Scoala ”Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

Proiectele, concursurile, spectacolele şi expoziţiile în care sunt implicaţi elevii sunt, fiecare în parte, evenimente de marcă, recunoscute ca atare de profesioniştii în domeniile respective şi reprezintă o experienţă deosebită în dezvoltarea personală a fiecărui elev.

În prezent, exista una sau doua clase pentru fiecare an de studiu la ciclul primar si cel gimnazial, totalizand peste 130 de elevi, in sediile din Str Traian nr 160 si Str. Popa Nan 47B, sector 2.

Mai multe informatii veti putea obtine la numerele de telefon: 0723.224.247 si 0745.606.406, ori la sediul Gradinitei Arc-en-Ciel din sectorul 1, str. Duetului nr. 10-12.

Despre Scoala Anastasia Popescu si Gradinitele Arc-en-Ciel

Calitatea mediului educaţional este garanţia educaţiei de calitate.

Şcoala “Anastasia Popescu” cuprinde astăzi nivelurile preprimar, primar şi gimnazial; a fost înfiinţată în anul 1994, în dorinţa de a continua sistemul educaţional original creat prin Grădiniţele “Arc-en-Ciel”. Este autorizată şi acreditată de Ministerul Educaţiei şi asociată UNESCO.

Taguri: scoala