Avaelgo împlinește 10 de ani de la înființare

Timisoara - 4 august 2016

Comunicat tip General in IT&C

Avaelgo , una din companiile extrem de specializate pe tehnologii Microsoft, a devenit pe parcursul celor zece ani partenerul de încredere al companiilor. Compania este focalizată pe sprijinirea și asistatarea companiilor în optimizarea proceselor de afaceri și a investițiilor tehnologice, cu scopul de a minimiza costurile și de a creaște productivitatea, balansând în permanență inovarea și utilizarea de tehnologii noi, cu minimizarea riscurilor și aplicarea de bune practici recunoscute.

Începutul lunii august marchează aniversarea a zece ani de la fondarea companiei Avaelgo.

Zece ani reprezintă o lungă perioadă de timp, dar totodată și un timp extrem scurt. În comparație cu o companie gigant, compania noastra este încă adolescentă. Pe de altă parte, de zece ani, într-un sector precum IT, care avansează în mod constant și foarte rapid, este o adevărată realizare de care putem fi mândri. Înseamnă că am reușit să ne stabilim în acest sector și să ne revendicăm locul cuvenit.

De-a lungul anilor, Avaelgo și-a construit o reputație de expert în industrie. Avaelgo este partener Microsoft pe două linii de business: Gold Cloud Platform și Silver Application Development, de asemenea fiind angajatorul unor specialiști calificați, deținând certificări și titluri precum: Microsoft Most Valuable Professional, Microsoft Certified Developer, Microsoft Certified Specialist, Microsoft Certified Technology Specialist, PMI-ACP, Xamarin Certified Mobile Developer sau Certified Ethical Hacker.

Acest testimonial primit recent este cel mai bun cadou pe care îl puteam primi cu ocazia acestei aniversări: “We’ve been working with the Avaelgo infrastructure team for several years now. During this time, we’ve encountered a variety of challenges both on Linux and Windows platforms. The guys were always there to assist us and we were constantly impressed by their technical abilities. We are completely satisfied with their professionalism thus I am confident that our collaboration will be a lasting one.” (Grigore Vlad - Managing Partner, BitStone)

Compania Avaelgo vă invită să participați la Avaelgo Bootcamp, un curs intensiv de două zile, beneficiind de o reducere de 300 RON față de prețul întreg. Reducerea poate fi activată la înregistrare, prin folosirea codului AVAELGO10

Pentru mai multe informații despre viziunea companiei pentru viitor, vă rugăm să vizitați website-ul companiei.

Despre Avaelgo

În prezent Avaelgo, una din companiile extrem de specializate pe tehnologii Microsoft, este partenerul de încredere al companiilor, fiind focalizată pe sprijinirea și asistatarea acestora în optimizarea proceselor de afaceri și a investițiilor tehnologice, cu scopul de a minimiza costurile și de a creaște productivitatea, balansând în permanență inovarea și utilizarea de tehnologii noi cu minimizarea riscurilor și aplicarea de bune practici recunoscute.

Cu clienți in SUA, Marea Britanie, Germania, Austria, Republica Moldova sau India, succesul Avaelgo este confirmat de creșterea consecutivă a cifrei de afaceri în ultimii ani, dar în special de referințele excepționale obținute de la clienți precum Microsoft, Continental, Ubisoft, Seesmic sau Interknowlogy.

Taguri: avaelgo