Emisiune la Radio Cluj despre metode alternative de educatie

Locul desfasurarii: Radio Cluj

Organizator: Scoala Elf, NoteMari, Radio Cluj

Sambata 22 august 2009 de la ora 10:00, la Radio Cluj, emisiunea "Sesam, deschide-te!" ii va avea ca invitati pe prof. Carmen Costina de la Scoala Elf, dr. Radu Orghidan, creatorul site-ului www.notemari.ro, si cativa elevi utilizatori ai acestui site.. Invitatii vor discuta despre impactul acestei alternative educationale asupra interesului copiilor pentru invatatura.
Realizator: Rodica Tulbure

Despre NoteMari:
Sistemul alternativ de invatare online www.notemari.ro vine in sprijinul metodelor traditionale si este adaptat programei scolare romanesti, materialele publicate fiind in conformitate cu prevederile impuse de Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii.

NoteMari.ro transforma studiul intr-un joc intelectual, intr-o activitate distractiva si interesanta. Copiii se distreaza rezolvand probleme de matematica, fizica si schimie, castiga premii prin propria inteligenta, intra intr-o retea de prieteni preocupati de scoala, iar activitatea acestora pe site poate fi monitorizata in timp real de catre parinti.

Emisiunea poate fi ascultata pe 95,6 MHZ sau online la www.radiocluj.ro/index.php?mid=8

Carmen Costina, tel 0742 055 321

Despre SCOALA PARTICULARA ELF

Şcoala Particulară Elf este o instituţie de învăţământ particular autorizată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru ciclul primar şi gimnazial. Misiunea şcolii este dezvoltarea globală a personalităţii copilului, în funcţie de talentele şi aptitudinile individuale.

Participare: Intrare libera