AI STOFA DE PILOT? DOVEDESTE! MOTUL te sustine in performanta.

BUCURESTI - 20 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania, P&P, lanseaza o noua campanie, care se va desfasura in perioada: 14 aprilie - 5 august 2010.

Campania se adreseaza tuturor soferilor pasionati de performanta.

Sa fii pilot nu inseamna doar viteza, inseamna si tehnica, maiestrie si responsabilitate.

AI STOFA DE PILOT? DOVEDESTE! MOTUL te sustine in performanta.

De aceea, MOTUL si pilotul Paul Andronic vor oferi sansa celor 3 finalisti (desemnati prin extragere) sa participe la un drive test Mitsubishi, dovedindu-si abilitatiile pe 3 clase de masini puse la dispozitie de partenerul MOTUL - Nippon Car Center Constanta.

Perioada campaniei: 4 aprilie - 5 august 2010
Tragerea la sorti: 6 August 2010
Testarea finalistilor: Duminica 15 august 2010, la Constanta
Premiile concursului: 3 finalisti, un drive test Mitsubishi pe 3 clase de masini.
Castigatorul campaniei va participa alaturi de pilotul Paul Andronic pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 la o sesiune de demonstratii pe circuit nchis si va primi ulei MOTUL pentru tot anul 2011.

Conditii de participare:
Se pot inscrie in concurs persoanele cu varsta peste 18 ani, detinatoare de permis auto categ.B de cel putin 1 an.
Pentru a fi valabila inscrierea trebuie pastrate bonurile fiscale in valoare de 210 lei, cu care s-au achizitionat produse MOTUL, in perioada campaniei (14 aprilie-5 august 2010). Participantii trebuie sa trimita raspunsul la intrebarea: CE CALITATI CREZI CA TREBUIE SA AIBA UN PILOT? la adresa de e-mail: dovedeste@motul-romania.ro.

Fondata in 1853, MOTUL este cea mai veche companie producatoare de lubrifianti. Pionieratul si cercetarea in domeniul lubrifiantilor nu se opresc aici:
1953 - MOTUL lanseaza primul ulei de motor mutigrade din lume
1966 - MOTUL lanseaza primul ulei de motor semisintetic din lume
1971 - MOTUL lanseaza primul ulei de motor 100% sintetic din lume
Activitatea Motul este orientata 100% catre realizarea de lubrifianti de inalta performanta, care sa se potriveasca perfect motoarelor indiferent de anul de fabricatie.
Lubrifiantii Motul sunt creati pentru a oferi o protectie totala motorului, pentru a-i imbunatati performantele si pentru a-i creste durata de viata.Programul de Alegere Lubrifianti oferit de catre Motul permite alegerea uleiului potrivit pentru fiecare motor.
Produsele Motul sunt realizate integral in Franta si ofera acelasi standard de calitate in toata lumea.

Informatii pe www.motul-romania.ro.

Despre SCOOTER FUN EVENTS

P&P, importatorul lubrifiantilor Motul in Romania

dovedeste@motul-romania.ro