Traieste o zi ca un campion alaturi de MOTUL si pilotul Paul Andronic la Teliu

Locul desfasurarii: Teliu, BrasovTeliu, Brasov, Bucuresti

Organizator: P&P importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania

A sosit momentul pentru cel desemnat CAMPION PENTRU O ZI. Vineri, 23 octombrie 2009, in cadrul ultimei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta – Dunlop 2009 ce se va desfasura la Teliu, jud. Brasov, castigatorul campaniei TRAIESTE O ZI CA UN CAMPION va trai la maxim senzatiile dintr-o competitie auto de anvergura alaturi de pilotul Paul Andronic intr-un Mitsubishi Lancer Evo 9. Si pentru ca un Campion trebuie sa se bucure de toata atentia, acesta va fi insotit pe toata durata competitiei de o escorta feminina, va face baie in sampania invingatorilor si va avea parte de o petrecere privata alaturi de prieteni.
Campania initiata de P&P, importatorul MOTUL in Romania, si sustinuta de pilotul Paul Andronic, a urmarit atragerea a cat mai multi adepti ai genului de competitie si continua politica de fidelizare a celor ce folosesc lubrifiantii MOTUL.
" Vrem sa atragem cat mai multi adepti ai genului de competitii, sa-i aducem sa traiasca alaturi de noi aceste senzatii uimitoare pe care ti le ofera viteza intr-un concurs in care fiecare secunda conteaza. Voi incerca alaturi de echipa mea sa oferim un spectacol tuturor celor prezenti, un spectacol care, impreuna si cu ceilalti participanti, sa incununeze un final de sezon care a depasit multe momente grele", a declarat Paul Andronic.
Cei ce doresc sa fie alaturi de Campionul Pentru o Zi si sa se intalneasca cu pilotul Paul Andronic sunt asteptati incepand de vineri 23 octombrie pana duminica 25 octombrie la Teliu.

Dep. Marketing si Comunicare
comunicare@motul-romania.ro

Despre SCOOTER FUN EVENTS

Revista SCOOTER FUN, format 165x235 mm, distributie nationala controlata, 10.000 exemplare, PRIMA REVISTA DEDICATA SCUTERELOR DIN ROMANIA, campania VIATA PE SCUTER este realizata cu sprijinul Politiei Romane.
SCOOTER FUN este marca inregistrata.

Participare: Intrare libera