Alternative de calatorie in pandemie

BUCURESTI - 20 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Pandemia a redus foarte mult posibilitatile de calatorie. Nu vrei sa intri in contact cu altii, sa stai in spatii inchise, sa te expui, dar parca nu vrei nici sa te incui in casa. De aceea, Secret Romania a lansat jocurile de explorare (momentan prin Bucuresti) adaptate acestor vremuri ciudate. Ele imbina bucuria descoperirii din calatorii cu respectarea tuturor normelor de siguranta. Cand ai chef sa cunosti locuri ascunse si povesti interesante, esti invitat sa-ti alegi jocul care ti se potriveste.

Calatorie in pandemie

Calatorie in pandemie

Pandemia a schimbat cu totul lumea in care traim si si-a lasat amprenta adanc si asupra modului in care calatorim. Pentru multi asta a insemnat reducerea calatoriilor la 0. Si chiar si cei care au inca posibilitatea de a pleca sunt impartiti intre grija pentru sanatate si dorul de duca.

Daca ai astfel de dileme sau doar vrei sa descoperi Bucurestiul ca turisti, te vei bucura sa afli ca Secret Romania a dezvoltat produse de calatorie adaptate pentru pandemie pe care le poti gasi acum pe www.shop.secretromania.com.

In primavara am lansat tururile virtuale prin Romania. In vara am scos la vanzare un escape room online pentru cei care vor sa cunoasca povestea lui Dracula. Iar toamna a venit cu o noua lansare: tururile auto-ghidate tip treasure hunt .

Dracula online escape room este un joc interactiv pe calculator, tip escape room, in limba engleza. La fiecare pas trebuie sa rezolvi un puzzle, un mister, o ghicitoare, iar raspunsul corect iti va dezvalui o scurta poveste despre Dracula. La final vei fi aflat cine a fost femeia sangeroasa care trebuia sa fie de fapt Dracula, care este adevaratul castel al contelui vampir si ce fapte ale lui Vlad Tepes l-au facut sa fie principala sursa de inspiratie a lui Stocker.

Tururile tip treasure hunt au fost construite in limba romana pentru cei care vor sa se simta turisti in propriul oras. Dupa cumpararea biletului vei primi un link si un cod unic de acces, valabil pe un telefon. Odata ce ai ajuns la punctul de start, poti incepe turul accesand linkul primit. Nu ai nevoie decat de un telefon mobil cu acces la internet. 

Aceste jocuri de explorare se desfasoara in principal pe afara si se pot juca la ora aleasa de tine. Astfel, nu risti sa intalnesti aglomeratie sau sa interactionezi cu alte persoane pe traseu.

La fiecare pas trebuie sa gasesti raspunsul corect in locul in care te afli, iar acesta iti va dezvalui detalii interesante si istorisiri nestiute despre atractiile incluse in itinerariu. Odata ce ai citit povestea, urmeaza instructiunle care te vor duce catre urmatoarea oprire. 

Comori ascunse in Parcul Carol este un treasure hunt creat pentru familii si exploratori pasionati de locuri mai putin stiute. O ora jumate de plimbare iti va dezvalui o replica a cetatii Poenari a lui Vlad Tepes si hotelul preferat a lui Beyonce in Bucuresti.

Misterele Centrului vechi este un joc de explorare care te va duce pe la principalele atractii din Centrul vechi al Bucurestiului si iti va spune povestile lor ascunse: cine a fost primul dublu-spion din Romania, care este istoria lupoaicei de la intrarea pe Lipscani si multe altele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Despre Secret Romania

Secret Romania este o agentie de turism care activeaza pe piata de turism de incoming din 2014. Agentia ofera tururi private si experiente premium personalizate pentru turistii straini care vor sa descopere principalele atractii turistice din Romania, dar si locurile mai putin stiute.