Secret Romania, agentie de incoming, ofera gratuit tururi virtuale in Romania

BUCURESTI - 16 aprilie 2020

Comunicat tip General in Turism

Pandemia de CoVid-19 a lovit grav sectorul turismului, iar piata de incoming nu a fost mai norocoasa. Ca raspuns la aceasta criza, Secret Romania , agentie de turism de incoming, a lansat pe siteul propriu tururi virtuale in Romania pentru a oferi clientilor (si nu numai) posibilitatea de a ne descoperi tara de acasa, din canapea.

Secret Romania

Acestea sunt variante virtuale ale tururilor din portofoliul agentiei. Ele includ includ principalele locuri vizitate din itinerariul fiecarei excursii. Momentan au fost adaugate pe site variante virtuale pentru un tur in Bucuresti, care acopera cele mai cunoscute atractii ale capitalei si pentru 4 excursii de o zi in afara Bucurestiului (Turul Peles, Bran, Brasov - cel mai popular tur in randul calatorilor straini, o excursie la Vulcanii noroiosi si la salina Prahova, o escapada pe urmele lui Dracula si o calatorie pe Transfagarasan, votat cel mai frumos drum din lume). Ele pot fi vizualizate gratuit pe siteul agentiei Secret Romania, accesand pagina dedicata fiecarui tur in parte. Sunt disponibile de pe telefon, tableta sau PC. Pentru o experienta completa pot fi folositi si ochelari VR (fiecare tur avand si optiune de VR), acest lucru oferind un plus de autenticitate.

“Odata cu blocarea tuturor activitatilor din turism am simtit din plin efectele acestor masuri asupra vanzarilor. In plus au inceput si anularile tururilor rezervate pentru sezonul 2020. Din fericire I-am convins pe cei care urmau sa exploreze Romania alaturi de noi in aceste luni sa-si reprogrameze sejurul pentru toamna 2020 sau pentru anul viitor.

Dorind sa-i pastram aproape in acest timp de izolare si eventual sa-i convingem si pe altii ca Romania este o destinatie turistica demna de luat in seama, am luat modelul marilor muzee din afara si am construit aceste tururi virtuale. Din ce stiu suntem prima agentie in Romania care ofera o astfel de optiune.

Aceste tururi nu pot inlocui experienta reala si nici senzatiile puternice din timpul excursiilor (privelistea Transfagarasanului serpuind spre Transilvania, mirosul sarat din Salina Prahova sau intrarea in pasajul secret din castelul Bran de exemplu). Pot insa oferi o imagine de ansamblu asupra locurilor ce vor fi vizitate. Iar in aceasta perioada, cand este important sa stam acasa, pot aduce Romania mai aproape de cei care urmeaza sa-i fie oaspeti.” declara Florin Preda, manager Secret Romania.

Pana cand situatia va permite reluarea calatoriilor, toti cei care doresc pot descoperi acum cele mai cunoscute obiective turistice din Romania de acasa prin intermediul acestor tururi virtuale gratuite.

Despre Secret Romania

Secret Romania este o agentie de turism care activeaza pe piata de turism de incoming din 2014. Agentia ofera tururi private si experiente premium personalizate pentru turistii straini care vor sa descopere principalele atractii turistice din Romania, dar si locurile mai putin stiute.

Taguri: secret romania
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/secret-romania/secret-romania-agentie-de-incoming-ofera-gratuit-tururi-virtuale-in-romania