Securitas alaturi de Alexandru Tomescu la Concertul Regal caritabil

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fundatia „Principesa Margareta” a organizat pe 25 octombrie, cu ocazia aniversarii Regelui Mihai I, cea de-a cincea editie a Concertului Regal, desfasurat la Ateneul Roman din Capitala.

In cadrul acestui eveniment, a fost invitat si Alexandru Tomescu , acompaniat pe scena Ateneului Roman de ansamblul Stradivarius , dirijat de Gabriel Bebeselea. Securitas Romania a fost alaturi de maestru, asigurand in permanenta siguranta sa si a viorii Stradivarius.  „Familia” Securitas, asa cum o numeste Alexandru Tomescu, i-a fost alaturi inca de la inceput, pe parcursul ultimelor turnee Stradivarius organizate anual in mai multe orase din Romania, dar si la evenimentele la care acesta este invitat sa cante la faimoasa vioara Stradivarius.

Inca de la preluarea maestrului si a viorii si pana la sfarsitul evenimentului in cadrul caruia este invitat, Securitas Romania este alaturi de maestru asigurandu-se ca nimic nu pune in pericol siguranta sa si a viorii Stradivarius.

Cu fondurile stranse la concertul din 25 octombrie, fundatia sprijina programul national Tinere Talente, oferind burse de studiu, mentorat si oportunitati de promovare celor mai promitatori tineri artisti romani din domeniul muzicii clasice si al artelor plastice, aflati la inceput de cariera si in imposibilitatea de a se dezvolta pe viitor din motive financiare.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii. Avem mai mult de 300.000 angajati in 51 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand o experienta la nivel global de peste 80 de ani.

Taguri: agentiSecuritasStradivariuspazatomescu
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/securitas-romania/securitas-alaturi-de-alexandru-tomescu-la-concertul-regal-caritabil