Securitas alaturi de Oltchim in Liga Campionilor la meciul cu Buxtehuder

Ramnicu Valcea - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Sport

Duminica, 6 noiembrie, cu incepere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Traian din Ramnicu Valcea, Oltchim Ramnicu Valcea va infrunta echipa Buxtehuder SV din Germania.

Securitas alaturi de Oltchim in Liga Campionilor la meciul cu Buxtehuder

Meciul disputat cu nemtoaicele de Buxtehuder este foarte important pentru calificarea din Grupa D din cadrul Ligii Campionilor de Handbal Feminin, romancele noastre avand sanse foarte mari sa se califice in grupele principale in eventualitatea unei victorii.

Doua echipe din cele patru grupe preliminarii vor merge mai departe in grupele principale ale Ligii Campionilor, iar Oltchim are sanse foarte mari sa fie una din aceste echipe, ocupand locul I in clasamentul Ligii Campionilor cu 3 victorii din 3 meciuri disputate.

Accesul in sala si siguranta pe intreg perimetrul salii vor fi asigurate de cei 42 de agenti de securitate ai Securitas, pregatiti sa faca fata oricaror incidente cu menire sa perturbe buna desfasurare a evenimentului.

Securitas sustine si e alaturi de handbalistele de la Oltchim in calificarea acestora in grupele principale.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pewww.securitas.com.rola sectiunea Stiri si Noutati.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 295.000 angajati in 49 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta".