Securitas, parte din echipa Oltchim Ramnicu Valcea la meciul cu Hypo Viena

Ramnicu Valcea - 15 octombrie 2012

Comunicat tip General in Sport

Duminica, 14 octombrie, valcencele de la Oltchim Ramnicu Valcea au intalnit pe teren propriu echipa austriaca, Hypo Viena, in Grupa A a Ligii Campionilor.

Inca de la intrarea in sala a spectatorilor si a suporterilor, echipa Securitas Romania s-a asigurat ca nimic nu pune in pericol siguranta jucatoarelor si a tuturor celor implicati in eveniment.  Echipa Securitas Romania, alcatuita din 45 de agenti de securitate distribuiti pe intreg perimetrul Salii Polivalente din Ramnicu Valcea, a reprezentat pozitia fundamentala in meciul valcencelor prin asigurarea securitatii intregului eveniment.

Scopul principal al Securitas Romania este ca jucatoarele de la Oltchim sa obtina cat mai multe victorii in conditii de maxima siguranta, un scop atins cu succes cu ocazia acestui meci important in care jucatoarele Oltchimului au reusit sa obtina scorul de 30 la 25 in fata austriecelor.

Urmatorul meci al handbalistelor de la Oltchim Ramnicu Valcea se va disputa cu Buxtehuder SV, in deplasare.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pe www.securitas.com.ro la sectiunea Stiri si Noutati.

Despre SECURITAS ROMANIA

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 300.000 angajati in 51 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/securitas-romania/securitas-parte-din-echipa-oltchim-ramnicu-valcea-la-meciul-cu-hypo-viena