Sedesa doreşte finalizarea lucrărilor din Centrul Istoric Bucureşti

BUCURESTI - 21 mai 2009

Comunicat tip General in Constructii

S-au executat deja trei sferturi din lucrări, iar Sedesa este pregatită pentru a le relua imediat după oferirea condiţiilor necesare

După mai bine de patru ani în ţară, miza companiei Sedesa de a rămâne în România este deja un fapt împlinit. Lucrarea de reabilitare a Centrului Istoric Bucureşti, cofinanţată de BERD, Guvernul Olandei şi de Primăria Municipiului Bucureşti, a fost câştigată de compania Sedesa în urma unei licitaţii organizate de Primăria Municipiului Bucureşti la sfârşitul anului 2006. Proiectul a fost executat parţial - din cauza unor circumstanţe ce nu ţin de compania Sedesa - deoarece nu a fost semnat addendum-ul aferent contractului pentru executarea lucrărilor necesare în dezvoltarea normală a proiectului.

Aceste motive au condus ca, în noiembrie 2008, Sedesa să ia hotărârea de a sista lucrările în zonă, luându-şi angajamentul de a întreţine lucrările deja executate şi garantând siguranţa în şantier şi a cetăţenilor din zona respectivă.
Intenţia companiei Sedesa este de a semna addendum-ul cu Primăria Municipiului Bucureşti şi de a putea finaliza lucrările întocmai cum prevede contractul al cărui executant este. În acest scop, compania a dorit în mod permanent să stabilească un dialog cu administraţia locală care să permită ambelor părţi să ajungă la o soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii. În sprijinul acestei intenţii, Dl. Preşedinte al companiei, Vicente Cotino, a făcut o vizită săptămâna trecută în şantierul din Bucureşti.

Sedesa se află în România de mai bine de patru ani şi, în afară de reabilitarea Centrului Istoric Bucureşti, execută, de asemenea, proiecte de infrastructură pentru Guvernul român în diferite zone ale ţării. Printre aceste proiecte se numără reabilitarea Centrului Istoric Brăila, reabilitarea unui drum judeţean în Turnu Măgurele, judeţul Teleorman şi consolidarea zonei industriale din Priboiu-Brăneşti, judeţul Dâmboviţa. În executarea acestora, câteva deja finalizate, compania Sedesa a respectat termenele şi a îndeplinit obligaţiile prevăzute de contracte şi, totodată, a dat dovadă de profesionalism şi de un caracter permanent al existenţei sale în Români

Despre Sedesa

Sedesa, un grup mare de companii

Sedesa este un grup solid de companii care însumează peste şaizeci de ani de experienţă şi existenţă naţională şi internaţională în diferite ţări. Compania este lider în mediile sale de afaceri: Construcţii, Imobiliare, Energie şi Concesiuni, unde are un mare potenţial de servicii şi dotări personalizate ce îi oferă posibilitatea de a conduce în mediile în care îşi desfăşoară activitatea.

Alejandro Urciuolo / Corina Pasarica (Tel.: +40728778224, cpasarica@sedesa.ro)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sedesa/sedesa-doreste-finalizarea-lucrarilor-din-centrul-istoric-bucuresti