Solutie ieftina si rapida. De ce sa alegi un roll-up?

BUCURESTI - 3 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Vrei sa-ti faci publicitate ieftin si rapid? Cauti o solutie eficienta care sa nu iti epuizeze bugetul de promovare? Sistemul roll-up este raspunsul cel mai potrivit pentru problemele tale. Prin intermediul www.banner-rollup.ro poti comanda rollup-uri la cele mai bune preturi de pe piata, cu livrare in maxim 24 de ore.

roll-up

roll-up

 Pentru promotii si oferte personalizate,va asteptam pe site! 

banner-rollup.ro

Producatori ai sistemelor expozitionale premium, echipa www.banner-rollup.ro iti pune la dispozitie o gama larga de solutii de promovare, adaptate in functie de bugetul si nevoile tale. Cu o atentie sporita pentru detalii si calitate, echipa tanara din spatele site-ului este gata sa iti ofere cele mai avantajoase pachete de promovare. 

Vrei o solutie de promovare rapida si ieftina? Alege sistemul roll-up!

Rollup-ul este o piesa de baza in orice strategie de promovare conventionala. Este unul dintre cele mai populare sisteme de pe piata si este disponibil in mai multe dimensiuni, in functie de nevoile fiecarui client. Roll-up este un sistem usor de transportat, montat si utilizat. Se produce usor si rapid iar montarea sa dureaza 2 minute, neavand nevoie de ustensile suplimentare. 

Din ce este realizat un roll-up?

Site-ul www.banner-rollup.ro comercializeaza rollup-uri la mai multe dimensiuni, preturile incluzand sistemul, printul personalizat si geanta de transport. Rollup-ul este alcatuit dintr-un sistem de aluminiu, o caseta, in care se ruleaza fasia de polipropilena personalizata. Printul pretensionat este stocat in siguranta in interiorul carcasei, putand fi utilizat de nenumarate ori. Desfasurat complet, inaltimea unui roll-up este de 2 m, iar fixarea printului se realizeaza prin montarea unor tije de sprijin in spatele acestuia. Pozitia verticala a rollup-ului este asigurata si de cele doua picioare rabatabile de sprijin atasate carcasei de aluminiu. 

In producerea sistemelor sunt utilizate materiale premium, rezistente si de calitate. Polipropilena pe care se printeaza mesajul personalizat are o textura atent calculata, mata, astfel nu va reflecta lumina in cazul in care este utilizat in spatii cu lumini puternice. Vopseaua folosita in producerea printului este fara miros, non-toxica si rezistenta la razele UV. 

Cum se comanda un roll-up?

Pasii prin care poti comanda un roll-up sunt foarte simpli. Dupa ce te-ai decis asupra unei dimensiuni din cele disponibile pe www.banner-rollup.ro, trimiti un mail la comenzi@sedra.ro cu numele produsului dorit si cantitate, atasand grafica pe care o doresti imprimata. In cazul in care nu ai deja grafica realizata, departamentul de grafica al site-ului iti sta la dispzitie pentru a te ajuta sa creezi cel mai potrivit design. Din momentul in care ai aprobat grafica si ai dat acceptul pentru ca rollup-ul sa intre in productie nu trebuie sa astepti mai mult de 24 de ore pana intri in posesia comenzii tale. 

Daca nu te-ai lasat pana acum convins de eficienta unui roll-up, te invitam sa te convinga echipa de la www.banner-rollup.ro.

Despre Sedra-XP Advertising SRL

www.banner-rollup.ro este furnizorul dumneavoastra de sisteme expozitionale. Pentru comenzi si detali va rugam sa ne contactati pe e-mail comenzi@sedra.ro sau la telefon: 0734675500.