3 Idei pentru o Casă primitoare în prag de Sărbători

BUCURESTI - 21 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

În era în care trăim stresul, oboseala și agitația sunt doar câțiva factori care ne însoțesc de la o zi la alta, provocându-ne stări neplăcute. Venirea sărbătorilor de iarnă și a perioadei care le urmează ne permite să avem parte de niște momente plăcute în care ne putem relaxa.

Termosemineu Edilkamin Qmag

Termosemineu Edilkamin Qmag

Din seria numeroasă de metode care te-ar ajuta la crearea unui cămin cât mai primitor și relaxant pe timp de vacanță, am pentru tine 3 idei de care nu ar trebui să te îndepărtezi în niciun an.

1. Reglează o temperatură optimă în toate camerele

Pe timp de iarnă te vei lupta cu frigul aproape în fiecare zi, așa că dacă nu ai pregătită o sursă de căldură potrivită, poți apela la un termoșemineu pe lemne, așa cum sunt cele din gama întâlnită pe site-ul  https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica-cu-lemne/.

În acest sens, pe Qmag îți poți alege cele mai potrivite termoseminee pentru ca acasă la tine să se creeze temperatura cea mai bună. Vei putea sta îmbrăcat comod alături de invitații tăi, fie că este vorba de rude sau cunoștințe vechi, și veți socializa astfel într-un mod plăcut. Dacă te-ai săturat să ai un sistem de încălzire care nu face față, orientarea spre ceva nou este întotdeauna cea mai bună soluție.

2. Evită o iluminare puternică

Luminile puternice pot fi extrem de deranjante pentru ochiul uman, mai ales în situațiile în care suferi de fotofobie. Căminul tău poate dispune de un ambient plăcut într-un mod foarte simplu, pe care unii oameni nu îl iau în considerare: utilizarea de lumini calde, de dimensiuni mai mici.

Poți alterna luminile mai mari cu cele mai mici sau ai șansa de a te exprima artistic prin folosirea de lumânări parfumate care vor pâlpâi plăcut în timp ce tu te cuibărești la filmul tău preferat.

3. Nu uita de mâncare și prăjituri

O atmosferă primitoare și călduroasă se formează și în momentul când pregătești preparate bune de zor. Nu uita te prăjiturile tradiționale care vor îmbia simțurile invitaților și te vor face pe tine să nu vrei să mai părăsești bucătăria. Mirosurile plăcute de sărbători vor contribui și ele la o stare generală de bine și în unele situații vor fi chiar startere de discuții interesante.

Nu există nimic mai plăcut decât o casă plină de liniște, stare de bine și căldură. Poți să împarți colțul tău de fericire alături de părinți, parneterul de viață sau prieteni, și o să te simți atât de împlinit spiritual când vezi că cei din jurul tău se simt bine în ambientul creat de tine.

Daca esti in cautarea unui semnineu centrala termina, viziteaza cel mai mare showroom specializat al Qmag.ro.