Agenda de cursuri open pe business-edu.ro

BUCURESTI - 4 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Esti in cautarea unor programe de training sau cursuri open pentru tine, echipa sau organizatia ta?
Acceseaza http://business-edu.ro/Agenda-cursuri/ si cauta programul care ti se potriveste! In decembrie gasesti peste 50 de optiuni, training-uri pentru dezvoltarea competentelor de Leadership, Vanzari, NLP, Recrutare si selectie, Management, Comunicare, Customer Care, Marketing, Train the trainer, Stress Management, Time Management, Project Management, ROI, Inteligenta Emotionala, Managementul talentului, Implementarea sistemelor informatice si multe altele.

Agenda de cursuri open pe business-edu.ro

Business-Edu.Ro iti pune la dispozitie o Agenda de cursuri actualizata permanent in avans pentru ca tu sa iti organizezi timpul cat mai eficient.
In plus, poti afla detalii despre trainerul care sustine cursul sau compania accesand si sectiunile Catalog firme (http://business-edu.ro/Catalog-Firme/) sau Who's Who (http://business-edu.ro/who-s-who/People/Who-s-Who/).

Furnizezi training-uri sau programe open de dezvoltare personala si profesionala? Doresti ca acestea sa fie postate pe Business-Edu.Ro, comunitatea oamenilor pasionati de dezvoltare? Hai sa ne cunoastem si sa discutam!