Cardinal Motors Constanta recruteaza cu Sincron – software de recrutare

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cardinal Motors Constanta a ales solutia Sincron – software de recrutare pentru managementul proceselor de recrutare si gestionarea bazelor de date de candidati. Sincron raspunde necesitatilor companiei pentru gestionarea unui volum important de candidati si proiecte, integrand facilitati extinse de raportare, acces securizat online, analiza si comunicare, atat cu candidatii cat si cu beneficiari directi ai recrutarii.

Cardinal Motors Constanta recruteaza cu Sincron – software de recrutare

Cardinal Motors este o companie cu capital social integral romanesc a carei intreaga activitate, inca de la infiintarea firmei a fost condusa catre obiectivul de a deveni dealer dedicat Volkswagen, Volkswagen Comerciale si Audi. Principiile dupa care este condusa intreaga activitate a Cardinal Motors Constanta se refera la o atitudine deschisa si orientata in exclusivitate si permanent catre clienti. Acestea au la baza trei componente esentiale: calitatea, standarde inalte si performanta. Aceste principii stau la baza activitatii de recrutare, de aceea Cardinal Motors a ales Sincron – software de recrutare pentru o raportare eficienta, rezultate cuantificabile si performanta pe componenta de recrutare.

“Implementarea Sincron – software de recrutare ne-a oferit posibilitatea administrarii facile a unui volum foarte mare de informatii, sprijinind unificarea metodelor de lucru pentru toti utilizatorii, avand in acelasi timp o baza de date unitara si centralizata, disponibila pentru toti utilizatorii sistemului. Dispunand de un sistem performant de organizare, memorare, transfer si prelucrare a informatiilor, aplicatia Sincron – software de recrutare s-a dovedit a fi exact ceea ce cautam: un instrument indispensabil pentru gestionarea performanta a resurselor in recrutarea si evaluarea rapida a candidatilor - rol strategic pentru dinamica unei companii de succes. Am ales Sincron – software de recrutare deoarece, prin modulele si facilitatile integrate (Candidati, Proiecte Recrutare, Calendar, Rapoarte) acesta are calitatea unui instrument proactiv, eficient si flexibil in abordarea profesionista a managementului resurselor umane.” Dana Dumitru, HR Manager Cardinal Motors Constanta

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/cardinal-motors-constanta-recruteaza-cu-sincron-software-de-recrutare