Depozitul de Anvelope a lansat un nou service mobil pentru roti auto

BUCURESTI - 10 aprilie 2007

Comunicat tip General in Auto

Societatea Depozitul de Anvelope, importator si distribuitor de anvelope si service roti auto a lansat serviciul mobil de interventie si livrare 'Roti la Tine Acasa', care ofera soferilor in pana service rapid pentru remediere si in plus face livrari la domiciliu pentru anvelope cumparate on-line sau direct de la sediu. Service-ul mobil 'Roti la Tine Acasa' poate fi apelat telefonic la numerele 230.14.04, 230.44.87, 0720.PNEURI, sau direct de pe pagina de internet a companiei, www.depozituldeanvelope.ro.

Depozitul de Anvelope a lansat un nou service mobil pentru roti auto

Clientii beneficiaza de montaj si echilibrat gratuit in cazul in care au cumparat anvelopele sau jantele de la companie, altfel, pentru reparatiile anvelopelor si jentilor sau pentru remedierea penelor, tarifele sunt exprimate in functie de distanta si de tipul de operatiune efectuat. Serviciul este valabil doar pentru autoturisme. Masina de interventie se poate deplasa in orice locatie din Bucuresti.

Pentru deplasare se percepe un tarif de 2,5 RON/km, in cazul persoanelor care solicita efectuarea unei pene sau schimbarea anvelopelor pe care le detine.

Programul pentru Service 'Roti la Tine Acasa' este de luni pana vineri intre orele 8-00 si 21-00. De
asemenea, compania Depozitul de Anvelope livreaza anvelopele cumparate direct sau prin intermediul sitului oriunde in Romania intr-un interval de 24 ore de la validarea comenzii. Modalitatile de plata acceptate in momentul de fata sunt plata ramburs, plata in numerar sau card la sediul firmei, plata in numerar la livrare si plata prin transfer bancar sau mandat postal.

In plus, compania are in aceasta perioada o avantajoasa oferta pentru anvelopele Pirelli, pentru trei anvelope cumparate, a patra este gratis, adica o reducere de 25% pentru client.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/depozitul-de-anvelope-a-lansat-un-nou-service-mobil-pentru-roti-auto