Linda Bower in Romania!

BUCURESTI - 8 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Managerii români au capacităţile necesare de a conduce organizaţii şi oameni? Cum ar trebui un leader să işi inspire şi să îşi motiveze echipa în momentele dificile de schimbare? Cum poate fi o organizaţie condusă cu optimism în aceste momente de tranziţie? Linda Bower, Director Custom Solutions, Wilson Learning Europa va susţine în România evenimentul „Leading in Challenging Times”, un business breakfast dinamic, interactiv unde vor fi prezentate informaţii cu substanţă ce pot fi implementate cu success în orice organizaţie avand rezultate pe termen lung.

Linda Bower in Romania!

Odată cu glabalizarea mediului competiţional, implementarea ideilor inovative devine tot mai importantă. Majoritatea leaderilor constientizează nevoia de schimbare, însă doar o mică parte dintre aceştia pot iniţia schimbări eficace în cadrul echipei sau organizaţiei pe care o conduc.

Cercetările întreprinse pe diverse domenii de activitate au demonstrat ca rata de eşec în implementarea noilor iniţiative – fuziuni, achiziţii, proiecte de modernizare tehnologică, implementarea noilor strategii de afaceri – este, în mod alarmant, de 70%. Cel mai des invocat motiv de eşec sunt oamenii pentru că, atunci cand nu sunt adecvat implicaţi în procesul de schimbare, îi rezistă. În schimb, când oamenii identifică şi sunt de acord să renunţe la lucrurile care trebuie schimbate şi descoperă şi acceptă idei inovative, devin capabili să genereze schimbări pentru o dezvoltare durabilă.

Evenimentul “Leading in Challenging Times” organizat de Wilson Learning Romania va avea loc în data de 12 iunie 2007, între orele 9.00 – 12.00 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Sala Iridium şi se adresează managerilor de top cu responsabilităţi în implementarea şi facilitarea schimbărilor din cadrul organizaţiei pe care o conduc şi care doresc să dobândească abilităţile necesare pentru a conduce cu succes echipa în perioada de tranziţie.

Vorbitorul principal al acestui eveniment, Linda Bower, Director Custom Solutions, Wilson Learning Europa, este un reputat autor, vorbitor şi consultant în domeniul imbunătăţirii performanţelor individuale. Numele său este asociat cu Wilson Learning de peste 20 de ani. Linda Bower a publicat peste 100 de articole în publicaţii de afaceri din Portugalia, Spania, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, subiectele abordate în aceste articole fiind legate întotdeauna de oamenii din spatele afacerilor.

Invitatul special al evenimentului, doamna Anca Harasim, Director Executiv AmCham, va prezenta audienţei elementele cheie pentru reuşita în afaceri – „Cultura, valorile si performanta individuala – calea catre succesul organizatiei”.

Partenerii evenimentului sunt Cosmote, Alexandrion Grup Romania si Stanton Chase International. Partenerii media care ne-au sustinut in promovarea evenimentului sunt BBW, Cariere, Curierul National, Prezent, The investor, ComunicateDePresa.Ro si NewsIn.

Scopul acestui eveniment este ca fiecare participant să plece inspirat, entuziasmat, cu idei noi şi forţe proaspete pentru a face faţă chiar şi celor mai dificile momente de schimbare.

Accesul la eveniment se face numai pe baza de invitatie.