Mega Image foloseste solutia Sincron pentru gestionarea proceselor de recrutare din Romania

BUCURESTI - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Mega Image, companie membra a Delhaize Group, a ales solutia Sincron – software de recrutare pentru managementul proceselor de recrutare din Romania si gestionarea bazelor de date de candidati. Sincron raspunde necesitatilor companiei pentru gestionarea unui volum important de candidati si proiecte, distribuite la nivel national, integrand facilitati extinse de raportare, acces securizat online, analiza si comunicare, atat cu candidatii cat si cu beneficiari directi ai recrutarii.

Mega Image foloseste solutia Sincron pentru  gestionarea proceselor de recrutare din Romania

Mega Image are un ritm accelerat de expansiune deschizand periodic magazine noi. Acest lucru se traduce printr-un proces permanent de recrutare si acumularea unei importante baze de date de candidati. Datorita faptului ca activitatea Mega Image este distribuita la nivel national, Sincron – software de recrutare asigura un acces rapid prin intermediul internetului, din orice filiala a companiei. Sincron – software de recrutare este folosit de intreaga echipa de recrutori Mega Image, in cadrul implementarii stabilindu-se nivelul de drepturi si acces pentru fiecare recrutor.

Procese de recrutare integrate
Pentru a reduce timpul alocat construirii si consolidarii bazei de date, Sincron - software de recrutare ofera un instrument de interfatare cu agentiile de recrutare cu care Mega Image lucreaza. Intr-o modalitate inovativa pe piata solutiilor de HR din Romania, se realizeaza o integrare completa intre principalii jucatori implicati in procesul de recrutare – Furnizorii si Beneficiarii. Managerul de proiect selecteaza agentiile cu care se lucreaza pe fiecare proces, iar acestea primesc notificari automate la implicarea intr-un proces de recrutare pentru Mega Image, putand accesa Sincron - software de recrutare si verifica toate detaliile acelui process: fisa de post, criterii de selectie, profilul angajatului, beneficiile si pachetul salarial. Agentiile de recrutare au acces exclusiv la proiectele in care sunt implicate si pot vizualiza doar candidatii pe care i-au introdus, avand un nivel de drepturi configurabil in functie de dorintele clientului.

Comunicare rapida cu „clienti interni”
Sincron intervine in modalitatea de colectare de feedback de la principalii beneficiari ai proceselor de recrutare – managerii de departamente. Prin implementarea unui model de utilizator de tip “client intern”, SINCRON - software de recrutare a permis managerilor operationali sa interactioneze cu fiecare candidat si recrutor. “Clientul intern” are o interfata simpla in care vede procesele de recrutare ce care este interesat direct si care sunt in desfasurare, o lista de candidati pe care trebuie sa ii intervieveze si cate o fisa cu observatii pentru fiecare dintre candidati. Odata ce interviul a fost efectuat, feedback-ul acestuia ajunge la recrutori, care parcurg etapele ulterioare in relatia cu candidatul.

Comunicare rapida cu candidatii
Mega Image dispune prin intermediul implementarii Sincron de o platforma de comunicare prin SMS, care usureaza modalitatea de transmitere a mesajelor catre candidati si timpul petrecut pentru programari telefonice la interviuri.

Eficientizarea activitatii prin raportare
SINCRON- software de recrutare ofera posibilitatea de a colecta toate informatiile care apar pe parcursul proceselor de recrutare, transformandu-le in rapoarte de activitate, oferind indicatori de eficienta, indicatori dinamici si situatii complexe ce pot conduce la dezvoltarea de noi politici de recrutare.

Despre Mega Image - Delhaize Group
Delhaize Group este un retailer international cu operatiuni in sapte tari pe trei continente. La finalul anului 2007, reteaua Delhaize Group avea 2,545 de magazine. In 2007, veniturile Delhaize Group au fost de 19 miliarde Euro. In 2007, Delhaize Group a inregistrat un profit net de 410.1 milioane Euro. La finalul anului 2007, Delhaize Group avea aproximativ 138,000 angajati la nivel mondial. Delhaize Group este listata la Euronet Brissels (DELB) si New York Stock Exchange (DEG).
Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea ce cuprinde 23 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.Cu o lunga prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.

Despre Sincron – software de recrutare
Sincron - software de recrutare, este una dintre cele mai avansate solutii de management al procesului de recrutare, disponibile pe piata romaneasca. Sincron – software de recrutare este un produs dezvoltat de compania Sincron HR, membra a Senior Group.

Sincron raspunde nevoilor specifice proceselor de recrutare, oferind solutii atat companiilor, cat si agentiilor specializate de recrutare. In cazul companiilor, Sincron ofera posibilitati extinse de gestionare a CV-urilor colectate inhouse, dar si integrarea activitatii agentiilor de recrutare cu care compania colaboreaza. Aplicatia integreaza toti furnizorii de servicii de recrutare folosite de companie, uniform, in baze de date separate, pe nivele de acces si de securitate, asigurand un control unitar si o viziune de ansamblu asupra intregului proces de recrutare.

Printre agentiile specializate in recrutare sau companiile ce folosesc Sincron pentru managementul proceselor de recrutare se numara: Rompetrol Group, Dacia Group Renault, Germanos Telecommunications Romania, Servier Romania, Farmaceutica Remedia SA, Mercury 360, Arco Real Estate, Selenis, Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare, RoMarketing, Quanta Resurse Umane, Flux Training & Consultancy, Brainspotting, Smart Agency,Expand Health, Stein & Partner, Plus HR Solutions, Catalyst Recruitment Services, ISGPM (International Service Group Personnel Management), Axial Group Resurse Umane, Excon Consultanta, Dynamic Human Resources, HART Human Resource Consulting, Almo Consult, HR Business Consulting, Palmer Consult International Recruitment Co, BCL Group, Mega Image, Eurojobs, Adams HR, Tandem Consulting, TMF Gontard.