O noua activare Napolact, marca Senior Interactive

BUCURESTI - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

In prag de sarbatori, Napolact si Senior Interactive au pregatit consumatorilor un nou proiect cu iz ardelenesc. Inca un episod de “owned content” care sa intareasca pozitionarea laptelui Napolact – Povestile Vacutelor din Ardeal - si o noua aplicatie de Facebook, menita sa asigure interactiunea dintre brand si user – Lapte din Ardeal.

Senior Interactive

Campania a inceput cu depanarea povestilor vacutelor Napolact, cele care dau laptele bun si gras ce ajunge pe rafturile magazinelor. Floarea, Zoica, Negruta, Mura sau Sura ne povestesc molcom pe pagina Napolact, intamplari din viata lor de vacute si ne duc mai aproape de inima Ardealului, de originea laptelui Napolact.

In fiecare saptamana, pe pagina de Facebook Napolact, o noua poveste isi face aparitia pentru a surprinde utilizatorii si pentru a le arata acestora de la cine vine laptele Napolact. Este refacut, astfel, prin povestile vacutelor, drumul laptelui Napolact – din inima Ardealului pana in paharul consumatorului.

Dupa ce oamenii au facut cunostinta cu mandrele vacute, ei pot sa le si mulga digital cu ajutorul aplicatiei “Lapte din Ardeal”. Astfel, drumul laptelui este complet, iar laptele ajunge la utilizator. Cei mai iscusiti mulgatori virtuali castiga sanse in plus la premiile Napolact din magazine, premii strans legate de ritualul laptelui.

“Napolact este un brand de suflet pentru romani si asta se vede si din faptul ca suntem cea mai mare comunitate digitala in randul companiilor de lactate din Romania.  Noua aplicatie ofera acestei comunitati inca o recompensa, pe de o parte emotionala, prin povestile vacutelor din Ardeal, pe de o parte, promotionala, prin partea cu mulsul vacutelor. Intarim astfel, inca o data, pozitionarea laptelui Napolact – lapte bun, si gustos, ce-si are originea in inima Ardealului” (declara Vasile Alboiu, Creative Director, Senior Interactive)

Campania pentru lapte beneficiaza, in afara componentei de online, de activare in-store si de comunicare pe TV, acestea din urma fiind dezvoltate de catre agentia Propaganda.

Pe acest proiect, s-au implicat din partea Senior Interactive: Vasile Alboiu – Creative Director, Andreea Ghenoiu – Senior Copywriter, Miruna Dumitrescu – Copywriter, Catalin Ghinescu – Art Director, Daniel Oprea – Designer, Irina Ivan – Account Manager, Gabriela Stanca – Account Executive, Ionut Ciubotariu – Director of operations, Carmen Albu – Programare, Valentin Vasilescu – Programare.

Din partea clientului: Marian Chiraches - Marketing Manager DBB, Elena Oancea – Brand Manager si Mircea Badiu - Assistant Brand Manager.

Despre Senior Interactive

Senior Interactive este o agentie independenta si unul dintre liderii pietei locale de comunicare digitala. La noua ani de la infiintare, Senior ofera un mix unic de creatie si tehnologie, proiectele dezvoltate remarcandu-se prin eficienta si rezultate masurabile in business-ul clientilor.

Principalele competente sunt: interactive advertising (strategie, creatie, social media), productie digitala (project management, development digital - online, aplicatii mobile, augumented reality, implementare mecanici de promotie si integrare de sisteme) si consultanta eBusiness.

Printre clientii activi se numara: Abbott Pharmaceuticals Romania, Altex Romania (Media Galaxy), British American Tobacco (Kent, Vogue, Dunhill), Cristalex (Aperol, Skyy Vodka), FrieslandCampina Romania (Milli, Napolact, Dots), Henkel Romania (Schwarzkopf, Fa, Syoss), Hewlett Packard EMEA, ING Bank Romania, Mars Romania, Orange Romania, Roche Romania, Wrigley Balkan East (Orbit, Airwaves, 5 Gum).

Senior Interactive crede in puterea educativa a advertising-ului, dovada fiind proiectele dezvoltate in parteneriat cu: Anim’est, Fundatia Soros Romania, IICMER, Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, TechSoup Romania si TIFF.

Senior a obtinut premii si nominalizari la: Mobile WebAward 2012, WebAward (2012, 2010, 2009), Gala SocietatiiCivile 2012, Best Ads 2011, Internetics (2012, 2011, 2010), Golden Drum 2011.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/o-noua-activare-napolact-marca-senior-interactive