Revista 4cars isi dezvolta reteaua de distributie

BUCURESTI - 6 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Auto

4cars, singura revista auto gratuita dedicata Bucurestiului si auditata BRAT, isi mareste reteaua de distributie. Din noiembrie, publicaţia editată de Novus Media va putea fi găsită în 50 de puncte noi de distribuţie, care se adaugă celor peste 350 de spatii deja existente.

Revista 4cars isi dezvolta reteaua de distributie

In aceasta luna, revista 4cars a aderat la reteaua de difuzare InfoStand (NewEuropeMedia), care conţine peste 400 de spatii in Bucuresti. 4Cars a selectat dintre acestea pe cele mai atractive pentru publicul sau tinta. Astfel, revista va fi mai usor de gasit in showroom-uri, precum si in numeroase centre de afaceri sau alte locatii premium, in care reteaua de difuzare InfoStand este prezenta.

Nu in ultimul rand, revista 4cars va putea fi obtinuta si de la sediul “Automobil Club Roman” din Capitala. Decizia de a fi prezenta in acest spatiu s-a impus datorita numarului mare de membri ai prestigiosului club, cititori ai revistei 4cars.

In perioada urmatoare, echipa 4cars pregateste noi spatii din care revista va putea fi obtinuta.


“O buna si targetata difuzare a revistei a fost una dintre prioritatile noastre, alaturi de un continut editorial atractiv si util pentru numerosii nostri cititori si clienti. La doi ani de la aparitie, 4cars s-a dovedit a fi deja un punct de reper pentru soferii bucuresteni si piata auto din Capitala.
Perioada care urmeaza va fi una marcata de noi schimbari, impuse de piata si public. Urmeaza evenimente organizate de 4cars, cresteri de tiraj, cresterea numarului de pagini etc, intr-o evolutie fireasca a unui business inceput in urma cu peste doi ani”, declara Aurelian Tudorache, director general Novus Media, societatea editoare a revistei 4cars.

In acest moment, cele 10.000 de reviste 4cars cu aparitie bilunara sunt distribuite in peste 200 de spatii HoReCa premium, prin reteaua de difuzare Spin Media, in lanturile de benzinarii Mol Romania si LukOil (circa 50 de benzinarii in total), complexul auto AUTOVIT, parcarea subterana City Mall, circuitul AmcKart si in alte peste 100 de spatii auto (magazine pentru piese de schimb, spalatorii, vulcanizari, spatii de service, ateliere audio/alarme/tuning etc).
La acestea se adauga, incepand cu luna noiembrie, spatiile gestionate de reteaua de difuzare NewEuropeMedia si sediul din Bucuresti al Automobil Clubului Roman.