TuningDAYS Romania 2007 - Salonul de tuning si masini modificate, accesorii si servicii de tuning

BUCURESTI - 30 martie 2007

Comunicat tip General in Auto

Aceasta expozitie poate fi considerata un adevarat spectacol. Peste 200 de masini modificate stau ca exemple ilustrative alaturi de cele mai importante nume din industria romaneasca de tuning. Fiecare masina in parte poate fi considerata un unicat. Nu putem neglija fetele superbe care insotesc masinile, ca la orice expozitie de tuning din lume.

' Putem considera aceasta expozitie drept o confirmare a nivelului in Romania a pasiunii si profesionalismului din industria tuningului. Nivelul mult peste asteptari a participarii cat si a calitatii masinilor expuse situeaza TuningDAYS la nivel european', declara din partea organizatorilor d-nul Gratian SONU.

Incepand cu sambata 30 martie, vom avea concursurile pentru cea mai frumoasa masina din Romania, cea mai puternica, concursurile de sunet, cat si demonstratii spectaculoase de virtuozitate auto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/tuningdays-romania-2007-salonul-de-tuning-si-masini-modificate-accesorii-si-servicii-de-tuning