Casalco integreaza activitatile de productie si distributie cu ajutorul SeniorERP

BUCURESTI - 6 septembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C, HoReCa, Retail


Unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de carne si produse din carne din judetele Covasna si Harghita isi va gestiona activitatea mai eficient cu ajutorul sistemelor oferite de Senior Software: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorSFA. Controlul integrat si posibilitatea de urmarire in timp real a tuturor activitatilor specifice industriei alimentare, sunt doar cateva dintre multiplele cerinte la care a raspuns noul sistem.

“In urma achizitionarii sistemului SeniorERP putem sa identificam in timp util pierderile si implicit sa reducem costurile. Avem posibilitatea sa urmarim in timp real productia si sa sincronizam procesul de productie cu vanzarile prin SFA Ilyes Janos, Director General CasalcoSC Casalco SA si-a creat un renume din productia, prelucrarea si conservarea carnii si a produselor din carne conform celor mai exigente norme sanitare, avand in prezent o cifra de afaceri de 12 mil RON si aproape 100 de angajati. Distributia produselor sale se face in judetele Covasna, Harghita, Mures, Sibiu si Brasov, prin agenti de vanzari si prin magazinele proprii.

Senior Software a oferit companiei o platforma integrata formata din SeniorERP pentru gestionarea si automatizarea activitatilor de productie si distributie, SeniorSFA pentru eficientizarea fortei de vanzare si SeniorVisualBI,  sistemul de analiza interactiva a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.

SeniorERP vine in intampinarea cerintelor specifice industriei de FMCG, cu o platforma tehnologica scalabila si functionalitati avansate, oferind fiecarui departament informatia de care are nevoie la momentul potrivit:

“Companiile din industria alimentara care aleg SeniorERP obtin acces la  functionalitati esentiale domeniului: urmarirea termenelor de valabilitate si a trasabilitatii loturilor, controlul soldurilor clientilor, preluarea si transmiterea rapida a comenzilor la sediul central, cresterea vitezei de facturare, urmarirea cheltuielilor pe centre de cost, etc. Toate aceste date sunt expuse utilizatorilor prin cel mai intuitiv sistem de analiza manageriala disponibil in piata.“ Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Prin implementarea SeniorSFA, agentii de vanzari vor efectua rapid activitati precum: planificarea vizitelor la clienti, inregistrarea comenzilor si a incasarilor, urmarirea soldurilor fiecarui client. Pe langa acestea, integrarea si comunicarea in timp real cu SeniorERP vor contribui la cresterea productivitatii angajatilor si cresterea calitatii relatiei cu clientii.

Cu ajutorul SeniorVisualBI, factorii de decizie interesati vor putea urmari, intr-un mod interactiv si fara a avea nevoie de cunostinte tehnice, situatiile pe fiecare categorie de produse, vor putea face comparatii intre rezultatele din diferite perioade, sau vor vedea ce segmente ale afacerii sunt neprofitabile. Securitatea crescuta a aplicatiei, vizualizarea analizelor dorite printr-un simplu Drag & Drop sunt functionalitati de care beneficiaza acum compania Casalco. Totodata, SeniorVisualBI va fi disponibil pentru un numar nelimitat de utilizatori, fiind primul sistem BI care ofera licentiere la nivel de companie.

Suportul post-implementare oferit de Senior Software este inca unul dintre aspectele care au influentat alegerea facuta de Casalco. Alcatuita dintr-o echipa care se dezvolta permanent pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor clientilor sai, Senior Software va acoperi si cerintele ulterioare ale clientului.    Pentru detalii, accesati www.SeniorERP.roDespre SeniorERPSeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:- Primul ERP din Romania disponibil SaaS- Primul ERP din Romania care a incorporat noua interfata de tip ribbon- Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor- Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in domeniu- Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft Despre Senior SoftwareInfiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.