Distribuitor de top din papetarie si birotica implementeaza ERP si BI de la Senior Software

BUCURESTI - 16 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Adaconi, unul dintre cei mai importanti distribuitori nationali de produse de papetarie, birotica si medii de stocare, a ales sisteme ERP si BI de la Senior Software pentru o mai buna sustinere a dezvoltarii afacerii. Functionalitatile adaptate activitatii de distributie, structura modulara a aplicatiei ERP si solutia avansata de raportare si analiza a datelor s-au numarat printre factorii principali care au influentat alegerea companiei.

In calitate de distribuitor cu acoperire nationala, Adaconi avea nevoie de un sistem ERP performant, disponibil online, pentru a asigura comunicarea eficienta intre cele 4 puncte de lucru ale companiei. In plus, activitatea curenta nu mai putea fi sustinuta de vechea solutie, iar planurile de extindere la nivel international, impreuna cu dezvoltarea brandurilor proprii si a logisticii din spatele distributiei au generat o crestere a nevoilor de raportare si control al stocurilor si operatiunilor pentru Adaconi.

SeniorERP este un sistem ERP modular, ce permite adaugarea ulterioara de noi componente care sa sustina expansiunea companiei, iar specializarea sa pe verticala de distributie a avut o mare influenta asupra deciziei luate de manageri, alaturi de intuitivitatea si tehnologia de ultima generatie integrate in aplicatie.

"Am ales sa implementam SeniorERP pentru ca aveam nevoie de rapoarte prin care sa urmarim activitatea departamentelor companiei, care sa calculeze automat procentele de bonusare acordate agentilor si sa ne ofere o imagine clara asupra evolutiei stocurilor pe fiecare produs.", a declarat domnul Mircea Neiconi, Director General Adaconi.

Dimensionarea corecta a stocurilor celor peste 4000 de produse comercializate de companie a reprezentat o conditie extrem de importanta in alegerea unui sistem ERP, in primul rand datorita sezonalitatii activitatii desfasurate, volumul vanzarilor crescand semnificativ in lunile august si septembrie. Cu SeniorERP, transparenta si disponibilitatea tuturor datelor companiei intr-un singur sistem favorizeaza corelarea stocurilor cu vanzarile, rezultand intr-un control mai bun al costurilor aferente si eliminarea efectelor negative ale cererii sezoniere.

Datele companiei vor putea fi interpretate mai usor cu SeniorVisualBI , sistemul de raportare ce permite efectuarea de analize doar prin drag&drog, cu minimum de cunostinte tehnice. Avand un sistem BI , managerii au posibilitatea sa monitorizeze, sa compare sau  sa analizeze in detaliu trenduri si particularitati ale indicatorilor afacerii. Modul vizual de prezentare a acestor informatii in BI favorizeaza luarea mai rapida a deciziilor, iar actualizarea lor permanenta permite depistarea in timp util a eventualelor nereguli aparute in evolutia indicatorilor.

Adaconi este o companie in plina dezvoltare din judetul Hunedoara, cu o cifra de afaceri de peste 6 mil. EUR si patru puncte de lucru situate in Hateg, Cluj, Bucuresti si Iasi, prin intermediul carora acopera cu succes distributia nationala. Printre brandurile distribuite se numara: Daco, Milan, Factis, Pensan, Rotrin, Memorex, Sony, Verbatim, Philips etc.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:

• Primul ERP din Romania disponibil SaaS

• Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft

• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare

• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/distribuitor-de-top-din-papetarie-si-birotica-implementeaza-erp-si-bi-de-la-senior-software