ERP-ul in regim de Abonament castiga adepti in piata de produse biomedicale din Romania

BUCURESTI - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Dexter COM s-a alaturat companiilor romanesti care au optat pentru ERP in varianta Abonament. Sistemul implementat va fi SeniorERP Online, primul ERP romanesc dedicat companiilor de Distributie si Servicii, livrat in regim SAAS.

ERP-ul in regim de Abonament castiga adepti in piata de produse biomedicale din Romania

Dexter Com este distribuitor si reprezentant exclusiv pentru Romania si Moldova a unor branduri de top din SUA si Europa: Beckman-Coulter Inc. (sisteme pentru testare biomedicala) , Promega Corp (leader mondial in solutii pentru cercetare in stiintele vietii si descoperirea de noi medicamente), Biochrom AG (leader European in cultura de celule umane si animale), Thermo Fisher Corp , Euroclone SpA , Corbett Research , Sartorius Stedim Biotech, Berthold Tehnologies GmbH etc.

Dexter Com ofera solutii complete pentru cercetare biomedicala (instrumente, reactivi si consumabile pentru laboratoare de biologie moleculara, celulara, microbiologie si biotehnologie), produse de laborator (centrifuge, racitoare, carcase frigorifere, incubatoare CO2) si instrumente pentru laboratoarele de industrie (particule de analiza, analizatori TOC). Distributia acestor produse este realizata catre:
•universitati, Institute de cercetare, centre de cercetare, spitale;
•specialistii implicati in activitati de diagnostic clinic, pre-natal, si diagnostic a malformatiilor genetice;
•Chimisti care lucreaza in laboratoare de control a calitatii si de cercetare in domenii aferente analizei particulelor.

SeniorERP Online a fost ales drept alternativa cu cel mai bun raport calitate-pret:
“Prin investitii consecvente in tehnologie de ultima generatie, am reusit sa lansam primul ERP in formula SAAS (Software as a Service), dedicat companiilor de Distributie si Servicii. Am redus in acest fel efortul financiar initial al companiilor care aleg implementarea SeniorERP. “ a declarat dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.
“Clientul final se bucura de toate functionalitatile standard accesand sistemul in baza unui abonament lunar, de 69 EURO/ utilizator. Avantajul imediat consta in eliminarea costurilor privind licentierea, achizitia de servere si angajarea de responsabili IT, costuri care ar fi restrictionat investitia intr-un ERP.”
Prin implementarea SeniorERP, Dexter COM elimina dificultatile curente legate de urmarirea termenelor de valabilitate pe loturi, de obtinere a rapoartelor de vanzari in timp util, de urmarire a soldurior si asigura infrastructura informatica necesara cresterii eficientei operationale.
La doar un an dupa lansarea SeniorERP Online pe piata romaneasca, tot mai multe companii vad in noua formula de licentiere oportunitatea implementarii unui sistem ERP matur, specializat, cu o investitie initiala minima si un buget esalonat pe lunar:
'Principalul beneficiu pentru o companie care implementeaza un ERP este reducerea cheltuielilor: ERP-ul te ajuta sa identifici pierderile intr-o afacere si sa le elimini la timp. Concret, un ERP implica o mai buna organizare, vizibilitate in timp real asupra tuturor activelor firmei si implicit, permite luarea de decizii in timp util, fara sa astepti niste situatii in Excel la cateva luni.
Disponibilitatea SeniorERP Online ne-a ajutat sa accesam un sistem complex, incadrandu-ne intr-un buget modest. Am externalizat o serie de cheltuieli care ar fi triplat costul investitiei intr-un ERP.' dna. Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading

In cazul SeniorERP Online, nu exista costuri cu infrastructura hardware/software de tip server sau mentenanta aferenta acesteia. Stocarea datelor si managementul infrastructurii de tip server revin in responsabilitatea furnizorului de software. Per total, in cazul SeniorERP Online, avantajul clientului consta intr-o reducere a investitiei initiale de ordinul miilor sau zecilor de mii de EURO.


Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Servicii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar sistemul proprietar, SeniorERP, este certificat Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc.


Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro