Curatampeloc.ro - servicii fara concurenta pentru curatarea canapelelor si tapiteriei auto

BUCURESTI - 1 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Curatampeloc.ro promoveaza in perioada urmatoare cele mai bune si mai accesibile solutii pentru curatare canapele, fotolii, mochete, saltele si tapiterie auto. Serviciile pe care compania le ofera au in prim plan nevoile consumatorilor casnici si persoane juridice, materializate in dorinta de a se bucura de curatenie impecabila in jur.

Detailing Auto Bucuresti

Detailing Auto Bucuresti

Dispunand de tehnologie inovativa, specialistii companiei reusesc sa multumeasca exigentele clientilor in materie de calitate, oferind pe loc solutiile cele mai bune pentru o diversitate de solicitari.

Curatare saltele, canapele si fotolii

Proces realizat prin injectie – extractie are ca rezultat eliminarea prafului, murdariei acumulate in timp si acarienilor. Etapele de curatare constau in pulverizarea pe saltea, fotoliu sau canapea a unui amestec care contine un detergent profesional, murdaria fiind extrasa in acelasi timp cu ajutorul unui aspirator foarte puternic. Pentru ca etapele de curatare se realizeaza concomitent, nu exista riscul acumularii de apa in profunzimea saltelei. In acelasi timp, pe langa curatarea in profunzime, se realizeaza si igienizarea.

Cei care sunt in cautarea unui serviciu de curatare canapele in Bucuresti trebuie sa stie ca metoda injectie – extractie folosita de Curatampeloc.ro are numeroase avantaje, precum:

Tapiteria canapelei si a fotoliilor este curatata in profunzime;

Datorita curatarii in profunzime, fibrele tesaturii sunt intarite;

Canapeaua si fotoliile vor recapata o culoare fresh;

Eficienta de scoatere a petelor este de 95%;

Tesatura va avea un miros placut, prospetimea mentinandu-se un timp indelungat;

Solutia de curatare nu dauneaza sanatatii, nu este toxica si nu declanseaza alergii;

Dupa curatare, tapiteria se usuca intr-un interval de doar 4 pana la 8 ore.

Curatarea in profunzime a masinii

Pentru ca masina este folosita zilnic, un serviciu standard de spalare a interiorului acesteia nu este suficient pentru a elimina cu succes murdaria acumulata in timp. De aceea este recomandat sa se apeleze la un serviciu profesional de curatat tapiterie auto la intervale regulate de timp, prin care procesul de curatare si igienizare se realizeaza in profunzime.

Atat scaunele din fata, cat si bancheta din spate, plafoniera si mochetele din masina sunt expuse zilnic prafului, fumului de tigara si altor elemente nocive, care dauneaza sanatatii. Cei care doresc sa apeleze la detailing auto in Bucuresti se pot baza pe Curatampeloc.ro, ale caror servicii ireprosabile prezinta numeroase avantaje, precum:

Indepartarea cu succes a petelor din profunzimea tapiteriei;

Curatarea prafului de pe scaune, bancheta si mochete;

Indepartarea mirosului neplacut acumulat in tapiteria scaunelor si in plafoniera;

Posibilitatea de curatare a elementelor tapitate de dimensiuni mici, cum sunt spatiile din interiorul usii masinii;

Curatarea in profunzime se realizeaza intr-un timp scurt, de aproximativ 30-60 de minute;

Dupa detailing, masina se poate folosi in aceeasi zi, deoarece uscarea scaunelor dureaza maximum 4 ore;

Clientul nu trebuie sa se deplaseze, deoarece curatarea se poate realiza la domiciliul acestuia.

Asadar, cei care pun pret pe curatenie si inteleg ca sanatatea lor depinde foarte mult de acest aspect, au acum posibilitatea de a apela la servicii profesionale la preturi accesibile, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii in materie de curatenie, atat pentru obiectele din interiorul casei: saltele, canapele, fotolii, cat si pentru masina.

Despre Seo Business Media

Alege cu incredere serviciile noastre de curatare tapiterie de stofa sau piele la cele mai mici preturi din Bucuresti. Deplasarea la locatia clientului este Gratuita.

Folosim echipamente profesionale cu aburi si injectie – extractie pentru a curata tapiteria si a indeparta murdaria, praful, petele dificile, mirosul neplacut de tigara si acarienii.