TimisoaraRentaCar.ro asigura inchirieri auto - inclusiv pe termen lung

Timisoara - 30 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Avantajele care insotesc serviciile de rent a car din Timisoara conving pana si pe cei mai pretentiosi clienti!

timisoararentacar.ro

timisoararentacar.ro

TimisoaraRentaCar.ro face parte din grupul WLC Auto, o companie care asigura o suita de servicii auto, intre care asistenta rutiera, service auto, tractari masini si servicii de inchirieri masini, inclusiv pe termen lung pentru IMM-uri. Timisoara Rent a Car pune la dispozitie servicii de rent a car de la aeroport Timisoara, dar si tururi ale Romaniei, cu sofer.

Flota firmei este generoasa, incluzand autovehicule din diferite clase, de la economic la lux, diesel sau benzina, in ceea ce priveste combustibilul, mini sau SUV, astfel incat este imposibil ca un client sa nu gaseasca varianta care i se potriveste cel mai bine.  

Avantajele care insotesc serviciile de rent a car din Timisoara conving pana si pe cei mai pretentiosi clienti!

Toate serviciile oferite de companie sunt caracterizate de o calitate superioara. Concret este vorba despre urmatoarele aspecte:

- transfer de/la Aeroportul International Timisoara - cu sofer: soferii care asigura aceste servicii aleg cele mai bune si rapide trasee. Pe de alta parte, clientii vor plati mai putin decat pentru alte optiuni de transport din aeroport;

- transfer in Timisoara sau catre alt oras din Romania: pentru a beneficia de transfer in oras sau in tara, clientul va trebui sa faca o rezervare – online sau telefonic. Clientului ii revine sarcina de a alege ruta, de restul ocupandu-se compania. Soferii care asigura transferul sunt experimentati, sofeaza bine si au instruirea necesara pentru a nu deranja pasagerii;

- turul Timisoarei: fara discutie, Timisoara este un oras frumos si atractiv, prin urmare, merita vizitat. Un tur al acestui oras va incanta orice turist care va avea posibilitatea sa vada Catedrala Mitropolitana, cladirea Operei Nationale, Catedrala Ortodoxa Sarba, Castelul Huniade, Muzeul Satului Banatean sau Palatul Baroc;

- bineinteles, compania ofera si posibilitatea altor tururi interesante, in afara orasului, in destinatii preferate de catre clienti.

Timisoara Rent a Car ofera si inchirieri masini pe termen lung (Leasing Operational)

Leasing-ul operational este o alegere foarte potrivita pentru IMM-urile care au nevoie de mai multe masini pentru firma in anumite perioade de timp. Este un serviciu avantajos si profitabil pentru cresterea eficientei intr-o firma, inclusiv pentru faptul ca poate fi folosit atat in interesul companiei, cat si in scop personal sau parte a pachetului salarial. Timisoara Rent a Car se va ocupa de incheierea politelor de asigurare, de plata taxelor de drum si de mentenanta, ITP si service. De asemenea, atunci cand este necesar, clientul primeste masina la schimb.

Compania practica preturi speciale la inchiriere

Nu in ultimul rand, preturile practicate de TimisoaraRentaCar.ro le sunt foarte accesibile clientilor. In plus, daca autovehiculele se rezerva din timp, clientii primesc discount-uri substantiale, si zilnic anumite modele de masini se pot inchiria cu un pret redus.

Modalitatile de contact ale firmei sunt numeroase: 24/7 live pe chat cu reprezentantii firmei, 24/7 se acorda suport e-mail, 24/7 se poate obtine suport prin telefon. Prin urmare, Timisoara Rent a Car isi asteapta continuu clientii pentru a le oferi servicii de o calitate premium.

Despre Seo Business Media

Timisoara Rent a Car este creat in vederea oferirii unor servicii de calitate și pe deplin transparente clientilor. Avem entuziasmul unei echipe tinere, insa o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu.