Alento.ro lanseaza noul website al magazinului online cu marturii si invitatii de nunta

BUCURESTI - 3 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Alento.ro doreste sa ajute tinerii care viseaza la o nunta ca in povesti si lanseaza noul website prin care acestia pot tine atat legatura cu clientii si potentialii lor clienti, cat si vor putea sa le prezinte cu ajutorul acestuia produsele de calitate si personalizabile pe care le ofera impreuna cu serviciile profesionale, incepand cu invitatii de nunta, marturii de nunta si alte accesorii.

Magazinul online Alento se ocupa cu comercializarea invitatiilor si accesoriilor pentru nunti, botezuri sau alte evenimente speciale cum ar fi aniversari, nunti de argint sau inaugurari. Ofera pe langa acestea servicii complete si profesionale de consiliere, transport si livrare care va vor ajuta sa obtineti evenimentul mult visat.

Alento.ro ofera cele mai calitative invitatii de nunta si alte accesorii viitorilor miri

Alento.ro a fost creat in primul rand din dorinta de a ajuta viitorii miri sa aiba nunta mult visata. Acestia vin in ajutorul lor cu servicii complete si personalizabile care incep cu o consiliere profesionista care ii va ajuta pe acestia sa isi dea seama ce invitatii de nunta de la Alento li se potrivesc sau alte accesorii cum ar fi marturii de nunta sau plicuri cu bani. Serviciile profesionale pe care le ofera viitorilor miri se incheie cu o livrare la fel de profesionista, ca toate celelalte servicii ale acestora, pentru produsele achizitionate in maxim 4 zile de la comanda.

In magazinul online Alento.ro mai puteti gasi urmatoarele accesorii ce va pot fi necesare in organizarea nuntii dumneavoastra sau pentru botezul copilului dumneavoastra:
• Casute pentru bani, caiete de amintiri, figurine pentru tort, seturi de nunta sau pahare pentru miri
• Plicuri pentru bani
• Lumanari pentru botez, hainute sau casute pentru bani pentru botez
• Meniuri pentru botez sau nunta
• Numere pentru masa pentru botez sau nunta
• Texte pentru invitatii

Toate aceste produse si multe altele le puteti vedea in magazinul online al acestora Alento.ro, si le puteti comanda printr-un simplu mesaj trimis prin formularul de contact disponibil pe site-ul acestora. Daca aveti nevoie de consiliere mai aprofundata, de informatii suplimentare sau doar va doriti sa fiti mai siguri cu privire la comanda pe care o veti face, puteti apela numarul de telefon 0743 201.252.

Alento.ro pune la dispozitia clientilor serviciul de executare si livrare in regim de urgenta a produselor

Inainte de a face o comanda finala pentru produsele pe care le doriti, trebuie sa stiti ca puteti comanda pe e-mail orice mostra (o bucata) din produsul pe care doriti sa il achizitionati, dar neputand fi personalizat la acel nivel. Ulterior plasarii comenzii finale (care va fi executata si livrata in intervalul a 2-4 zile lucratoare din momentul emiterii comenzii) veti beneficia de transport gratuit in cazul in care aceasta depaseste valoarea de 250 lei.

O noutate in organizarea nuntilor este serviciul de executare si livrare in regim de urgenta a invitatiilor de nunta, marturiilor de nunta sau altor accesorii necesare pentru organizarea nuntilor sau botezurilor. Asadar iar in cazul unei urgente se pot asigura executia si livrarea in regim de urgenta cu o suprataxa de doar 60 lei, si nunta mult visata este asigurata pe deplin.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/alento-ro-lanseaza-noul-website-al-magazinului-online-cu-marturii-si-invitatii-de-nunta