Angroseria.ro aduce peste 14 000 de produse engros in mediul online

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Angroseria.ro este magazinul online ce a mutat toate produsele en-gros de calitate, ce se gasesc in general in magazinele fizice, in mediul online ajungand la un numar de peste 14.000 de produse.

logo magazin online Angroseria.ro

logo magazin online Angroseria.ro

 Cauti cantitate, gasesti calitate 

Angroseria

Angroseria.ro si-a propus sa realizeze o colaborare eficienta cu magazinele de pretutindeni pentru ca aprovizionarea acestora sa se desfasoare in conditii eficiente, iar rezultatele sa fie satisfacatoare pentru toti.

Care sunt avantajele pe care Angroseria.ro le ofera prin produsele sale en-gros?


Prin multitudinea de produse pe care Angroseria.ro le pune la dispozitia magazinelor fizice ce doresc sa se aprovizioneze utilizand sistemul en-gros si prin sistemul online de comercializare a acestora, acest magazinu online aduce un element nou in domeniul comertului en-gros.

Daca pana acum comerciantii erau nevoiti sa se deplaseze pana la magazinele fizice en-gros si sa petreaca timp indelungat pentru cautarea produselor preferate ale clientilor lor, acum nu mai este nevoie sa treaca prin acest procedeu anevoios datorita gamei diverse si a numeroaselor categorii ce se gasesc pe site-ul magazinului en-gros online pus la dispozitie de Angroseria.ro.

Achizitiile in sistem en-gros de la Angroseria.ro sunt avantajoase deoarece:
• Angroseria.ro ofera categorii variate de produse en-gros, de la incaltaminte en-gros pentru femei, barbati si copii la imbracaminte en-gros, de la articole si accesorii de birotica en-gros pana la produse en-gros pentru casa si gradina
• Produsele en-gros sunt comercializate la pret de producator
• Angroseria.ro ofera intotdeauna factura pentru produsele achizitionate de pe site-ul acestui magazin online
• Personalul profesionist al magazinului en-gros online Angroseria.ro sta intotdeauna la dispozitia magazinelor pentru a oferi consultanta personala pentru orice comanda
• Angroseria.ro are zilnic reduceri de care pot beneficia clientii sai
• Produsele vor fi livrate cu grija catre magazinele partenere, iar transportul este gratuit

Toate produsele achizitionate in sistem en-gros online vor fi identice, neexistand posibilitatea ca produsele sa fie grav deteriorate. De asemenea, riscurile legate de potentialele defecte sunt cu mult reduse atunci cand produsele en-gros sunt procurate din acelasi loc.

Angroseria.ro este magazinul online en-gros care ofera cele mai multe produse en-gros


Produsele en-gros ce se gasesc in magazinul online Angroseria.ro sunt peste 14.000 la numar, iar noi modele de produse sunt aduse zilnic pentru ca magazinele partenere sa beneficieze de o diversitate cat mai mare.

Preturile practicate de Angroseria.ro sunt cele de producator asigurandu-se astfel ca magazinele beneficiaza de produse la preturi mici.

In plus, pe langa preturile mici pe care le practica, Angroseria.ro ofera reduceri semnificative in raport de cantitatea de produse comandate online. Astfel, pentru comenzile telefonice sau online, in valoare de minim 5.000 lei, clientii vor beneficia de o reducere de 5%.

De asemenea, daca alte magazine online in sistem engros au o oferta limitata doar la produse de imbracaminte sau incaltaminte, Angroseria.ro aduce un element de noutate prin includerea altor categorii de produse en-gros. Magazinele au posibilitatea de a achizitiona en-gros, pe langa cele doua categorii, si produse destinate locuintei, produse de papetarie si accesorii de birotica, produse pentru ingrijirea personala si jucarii en-gros.

Angroseria.ro este magazinul en-gros ce a adus toate categoriile de produse en-gros in mediul online, iar personalul acestuia poate fi contactat apeland la numarul de telefon 0744886731 sau prin e-mail la adresa office@angroseria.ro.