Anularea filtrului DPF, solutie utila posesorilor de masini cu motoare Diesel

BUCURESTI - 25 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Maxxperformance.ro vine in sprijinul posesorilor de autoturisme cu motoare Diesel cu o serie de modificari care ofera proprietarilor o experienta fara cusur in folosirea masinilor. Aceste modificari, cunoscute si sub numele de chiptuning, constau atat in transformari ale computerului de bord, prin rescrierea de software, cat si prin modificari fizice, prin indepartarea anumitor componente, care nu permit folosirea la maximum a potentialului motorului Diesel.

Anularea filtrului DPF, solutie utila posesorilor de masini cu motoare Diesel

Una dintre aceste modificari fizice este eliminarea filtrului de particule a masinii, cunoscut si sub numele de filtru DPF. Ce este acest filtru? Este un dispozitiv montat pe masinile cu motoare Diesel de catre producatori, care are rolul de a colecta particulele, astfel contribuind la micsorarea poluarii. Totusi acest filtru vine cu anumite inconveniente:

• La anumite intervale de timp are loc o regenerare a acestuia, care se realizeaza prin pastrarea motorului la o viteza redusa (aproximativ 60 km/h) pentru o anumita perioada de timp in care conducatorii auto nu se pot bucura de performantele maxime ale motorului.
• Regenerarea presupune un consum mai mare de combustibil, ceea ce duce la cresterea consumului general al automobilului.
• Dupa un anumit numar de kilometri, filtrul de particule se infunda definitiv si trebuie schimbat, ceea ce presupune cheltuieli destul de importante.

Astfel, proprietarii masinilor BMW cu motor Diesel  se pot adresa echipei de la Maxxperformance.ro care intr-un mod profesionist pun capat acestei probleme.

Cum se realizeaza indepartarea filtrului DPFpentru BMW

Aceasta operatiune se realizeaza extrem de simplu, fara batai mari de cap din partea proprietarilor de masini BMW cu motoare Diesel. Exista cativa pasi simplu de indeplinit prin parcurgerea carora se garanteaza satisfactia deplina a conducatorilor auto:

• Programarea se face usor, prin e-mail sau prin numarul de telefon 0765446422;
• Masina este adusa la atelierul Maxxperformance.ro unde va fi realizata operatiunea de anularea a filtrului de particule, proprietarii putand sa astepte intr-o sala moderna sau sa lase automobilul si sa se intoarca peste cateva ore;
• Filtrul DPF este eliminat in mod fizic de pe parcursul gazelor de esapament;
Programul computerului de bord este rescris pentru a nu exista erori;
• Clientii isi recupereaza masina si se bucura de intreaga performanta care le este pusa la dispozitie de motorul masinii BMW.

Eliminarea filtrului de particule si avantajele sale

Aceasta actiune de anulare a filtrului DPF pentru BMW aduce doar avantaje, scapandu-i pe soferi de multe batai de cap in folosirea masinilor BMW cu motor Diesel.

Dintre avantajele indepartarii filtrului de particule se numara:

• Eliminarea perioadelor de regenerare;
• Scaderea consumului de combustibil;
• Functionarea mai buna a motorului prin eliminarea mai usoara a gazelor de esapament;
• Costul scazut al acestei anulari a filtrului de particule;
• Eliminarea unor cheltuieli ulterioare importante in momentul inlocuirii filtrului DPF cu unul nou;
• Facilitatea acestei modificari a masinii.

Pentru detalii suplimentare, clientii pot apela cu incredere la specialistii de la Maxxperformance.ro fie direct la sediul firmei, pe bulevardul Iuliu Maniu, numarul 7, de luni pana vineri, intre orele 10 -18, fie online la adresa de e-mail office@maxxperformance.ro sau la numaruld e telefon afisat pe site.