Carping.ro pune la dispozitia pasionatilor de pescuit boilies-uri diversificate

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Magazinul online Carping.ro pune la dispozitia clientilor o paleta larga de sortimente de boilies-uri folosite de catre pasionatii de pescuit in activitatea lor.

Carping.ro - magazin de nada pentru pescuit crap

Astfel, boilies-urile sunt considerate a fi printre cele mai cautate momeli de pescuit utilizate pentru crapi. Din punct de vedere al compozitiei boilies-urile pentru crapi sunt produse din ingrediente diverse, bazate pe proteine vegetale si pe proteinele din lapte, iar denumirea de boilies se datoreaza faptului ca acestea trec printr-un proces de fierbere dupa momentul procesarii. Astazi, aceste boilies-uri au devenit o momeala extrem de cautata in toata lumea in ceea ce priveste pescuitul crapului.

Astfel, magazinul online Carping, din dorinta de a oferi pasionatilor de pescuit o gama cat mai diversificata de sortimente de boilies-uri pentru ca acestia sa isi poata desfasura activitatea intr-un mod cat mai profesionist, si-a ales ca parteneri o serie de producatori recunoscuti pentru calitatea produselor pe care le dau catre comercializare. Printre cei mai cunoscuti parteneri ai magazinului online Carping.ro putem aminti Fisela, Total Fishing, Marele Pescar si multi altii.

Care sunt tipurile de boilies-uri pentru crapi pe care le puteti achizitiona de la Carping.ro?

Fixandu-si ca obiectiv distribuirea unei palete largi de sortimente de boilies pentru crapi, magazinul online Carping.ro isi alege cu mare atentie partenerii producatori, analizand cu interes activitatea acestora, precum si imaginea pe care si-au facut-o pe piata de-a lungul activitatii lor. De asemenea, magazinul online Carping incearca sa mentina un echilibru in ceea ce priveste raportul pret – calitate, oferind astfel clientilor printre cele mai bune produse in materie de pescuit. Printre cele mai cautate boilies-uri pentru crap putem aminti urmatoarele:

• Classic Boilies Sweetcorn - este o varianta cu mult imbunatatita a nadei primordiale in ceea ce priveste pescuitul crapului
• Premium Boilies Premium Frankfurter – sunt produse pe baza unui mix cu un inalt continut proteic. Are una dintre cele mai de succes arome din pescuitul crapului
• Economic Boilies Squid 5+ - disponibile in cantitati de 5kg si 10 kg
• Economic Boilies sweetcorn de 20 mm – sunt ambalate in cantitati de 0.5 kg si sunt destinate pescarilor de crap care prefera sesiunile scurte de pescuit

Cum puteti comanda online boilies-uri pentru crapi de pe Carping.ro?

Magazinul online Carping.ro si-a dezvoltat un sistem foarte usor de utilizat prin intermediul caruia potentialii clienti isi pot achizitiona online boiles-urile pentru crapi dorite, la cantitatile de care acestia au nevoie. Astfel, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul magazinului online Carping si sa selectati sortimentatia de produse de care aveti nevoie in activitatea dumneavoastra.

Urmatorul pas este sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact necesare inregistrarii comenzii dumneavoastre in sistemul magazinului. Ulterior, comanda va fi livrata la adresa indicata in formular in cel mai scurt timp posibil. In ceea ce priveste modalitatea de plata puteti opta fie pentru plata cu cardul online, fie pentru plata numerar, in sistem ramburs, in momentul sosirii comenzii dumneavoastre.

Prin urmare, daca doriti sa va bucurati de o zi la pescuit relaxanta si aveti nevoie de boiles-uri pentru crapi, nu ezitati sa intrati pe site-ul magazinului online Carping.ro si sa va comandati online produsul dorit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/carping-ro-pune-la-dispozitia-pasionatilor-de-pescuit-boilies-uri-diversificate