Frigiderele incorporabile de la Badabum.ro au preturi accesibile

BUCURESTI - 20 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Badabum.ro este un magazin online, care s-a specializat in comercializarea produselor electronice sau electrocasnice. Printre produsele plasate pe piata de acest magazin se numara frigidere incorporabile, laptopuri sau tablete, calculatoare sau componente pentru acestea, telefoane mobile, imprimante sau faxuri, sisteme de servere, placi de retea sau routere, televizoare, sisteme audio, amplificatoare auto sau gps-uri.

Frigiderele incorporabile de la Badabum.ro au preturi accesibile

De curand, magazinul online Badabum.ro a prezentat o noua gama de frigidere incorporabile, o gama mai mult decat generoasa care cuprinde zeci de modele diferite, fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori.

Preturile frigiderelor incorporabile sunt in concordanta cu bugetele de care dispun marea parte a romanilor si variaza de la produs la produs in functie de brand, dimensiuni, numarul de accesorii, functii sau sistemele de racire.

Cei care sunt interesati de cumpararea unui frigider incorporabil vor observa, daca isi indreapta atentia catre stocul prezentat de Badabum.ro, ca au la dispozitie un numar considerabil de variante. In concordanta cu acest aspect si intrucat preturile de achizitie sunt accesibile, idealul echipei Badabum.ro este de a multumi necesitatile tuturor persoanelor care isi doresc un frigider incorporabil.

Ce tipuri de frigidere incorporabile gasiti la Badabum.ro?

Frigiderele incorporabile furnizate de Badabum.ro sunt fabricate de AEG, Bosch, Candy, Whirpool, Electrolux, Franke, Gorenje sau Siemens, fac parte din clasele de eficienta A+, A++, A+++ si au volumul cuprins intre 98 de litri si 334 de litri.

Printre cele mai ieftine frigidere incorporabile se numara si urmatoarele produse electrocasnice:

· Frigidere incorporabile fabricate de Candy- acestea beneficiaza de o garantie valabila timp de doi ani, se pot achizitiona in rate, sunt prevazute cu functii de dezghetare automata, au rafturi de sticla securizate, casete transparente pentru depozitarea legumelor, termostate reglabile, usi reversibile si sisteme de autoventilare

· Frigidere incorporabile fabricate de Electrolux- acestea fac parte din clasa energetica A+, au rafturi care beneficiaza de un design ce faciliteaza depozitarea (sunt mai adanci si au o latime mai mare), sunt silentioase, beneficiaza de sisteme de dezghetare automata, sunt dotate cu suporturi pentru oua sau pentru sticlele de vin si au culoarea alba

· Frigidere incorporabile fabricate de Hotpoint- acestea fac parte din clasa energetica A+, unele modele beneficiaza de dispensere de apa sau de gheata, au sisteme de racire statice, lumina interioara, 3 rafturi si usi reversibile

Frigiderele incorporabile plasate pe piata de Badabum.ro au un design modern si dimensiuni care difera de la produs la produs. Avand la dispozitie numeroase variante prezentate intr-un catalog virtual, prevazut cu functii de filtrare, veti putea alege un model care sa va raspunda necesitatilor.

Comandati online un frigider incorporabil!

De acum, nu mai sunteti obligati sa va deplasati pentru a va cumpara un frigider incorporabil.

Acest lucru este posibil pentru ca frigiderele incorporabile de la Badabum.ro se cumpara prin intermediul unei comenzi online, care se plaseaza pe site.

Comanda online se poate efectua de la orice dispozitiv conectat la internet.

Pentru mai multe informatii, un reprezentant Badabum.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0372.88.77.22.