Premergatoare Coccolle ieftine si scaune auto pentru bebe la promotie, de 1 Iunie pe Babyneeds.ro

BUCURESTI - 1 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Premergatoarele Coccolle ieftine si scaunele auto pentru bebe la promotie se regasesc in modele calitative pe magazinul online de profil Babyneeds.ro. Marca de premergatoare Coccolle infatiseaza doua modele la preturi avantajoase, iar pentru scaunele auto pentru copii s-a dat startul unei promotii care se deruleaza intre 1 Iunie si 5 Iunie. Reprezentantii Babyneeds.ro pun accent in aceasta perioada pe accesoriile care ajuta copiii sa faca primii pasi – premergatoare -, si pe scaunele speciale pentru copii, care se monteaza la autoturism de catre parinti – scaune auto de copii.

De 1 Iunie, companiile care au ca scop comercializarea produselor destinate copiilor vin cu oferte de nerefuzat. In acest considerent, si reprezentantii Babyneeds.ro s-au gandit la o varianta de bucurare a parintilor si ofera ocazii de celebrare a Zilei Copilului prin aducerea in atentie a premergatoarelor importate de la producatorul Coccolle, precum si a scaunelor special produse pentru copii, care sa sustina micutii aflati pe bancheta din spate a autovehiculului.

Premergatoarele de copii Coccolle si scaunele de masina pentru copii: atuurile magazinului online Babyneeds.ro

Premergatoarele de copii de la Coccolle si scaunele de masina pentru copii aflate la promotie par sa fie, la inceput de Iunie, cele mai importante produse de pe Babyneeds.ro. Premergatoarele sunt accesoriile pentru copii care ajuta la efectuarea mai rapida a primilor pasi, si care permite micutilor sa se plimbe nestingheriti in conditii de maxima siguranta.

Aceste premergatoare, mai ales de la producatorul Coccolle, se evidentiaza prin urmatoarele aspecte:
• Coccolle Primo Paso este premergatorul multifunctional
• Coccolle Primo Paso este premergatorul cu sezut moale care are tavita umpluta cu o jucarie muzicala dinamica
• Coccolle Primo Paso poate avea rol de ante-premergator
• Coccolle Primo Paso poate fi folosit drept bara de activitati – se afla la picioarele copilului; vibreaza, scoate zgomote haioase si astfel stimuleaza mersul
• Coccolle C305 are un design marin, asemenea unui iacht, si este dotat si cu jucarie muzicala

Premergatorul Coccolle se defineste prin accesoriul pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 luni si 15 luni, extrem de util in a da curaj efectuarii primii pasi, si in a oferi un mijloc de descoperire a lucrurilor din jurul lor. Dar deplasarea cu masina nu va pastra bebelusul in premergator, de aceea Babyneeds.ro aduce in atentia tuturor vizitatorilor sai scaunele auto de copii.

Premergatorul Coccolle este la pret bun, dar scaunul auto pentru bebe intra pe Babyneeds.ro la promotie numai in perioada 1– 5 Iunie 2016

Incepand de azi, scaunele auto speciale pentru copii beneficiaza de o reducere uniforma de 25%, pentru toate modelele existente pe site, fie importate de la producatorul Disney, fie de la producatorul Nania. Aceasta promotie este disponiibila pentru a celebra Ziua Copilului, si incepe fix de la Ziua Copilului, 1 Iunie, incheindu-se la final de weekend (Duminica, 5 Iunie 2016).

Scaunele auto pentru bebe mentin orice bebelus in maxima siguranta si confort atunci cand parintii se afla la volan. Cum in weekendurile din sezonul cald, plimbarile cu masina sunt mai dese, un asemenea scaun auto special conceput pentru copii sunt produse esentiale.

Compania care a dezvoltat magazinul online Babyneeds.ro poate fi contactata la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091, sau printr-un e-mail trimis la adresa office@babyneeds.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/premergatoare-coccolle-ieftine-si-scaune-auto-pentru-bebe-la-promotie-de-1-iunie-pe-babyneeds-ro