Premier Catering va ofera o gama diversificata de servicii de catering in toate sectoarele din Bucuresti

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Experienta de peste 10 ani a firmei face ca Premier Catering sa fie una dintre firmele de top din Capitala, care va poate livra orice fel de mancare doriti. Premier Catering, a fost furnizorul de meniuri complete pentru : Universitatea Politehnica din Bucuresti, Academia Romana, Universitatea Hyperion si altele.

Premier Catering va ofera o gama diversificata de servicii de catering in toate sectoarele din Bucuresti

Indiferent de evenimentul pe care il aveti, mancarea si dulciurile va pot fi asigurate de firma de Premier Catering. Cu o vasta experienta in domeniul alimentatiei publice, Premier Catering s-a lansat pe piata ca si firma care va poate asigura orice fel de meniu, pentru orice fel de eveniment( nunta, botez, eveniment corporate, parastase) cu livrare in multe locatii din Bucuresti. 

Atunci cand organizati un eveniment, mancarea este foarte importanta, iar daca unii dintre invitati sunt persoane alergice la anumite alimente, persoane care tin un anumit regim, meniul trebuie sa includa/excluda unele alimente speciale. Premier Catering este singura firma de catering din Bucuresti care livreaza si meniuri speciale.

Premier Catering livreaza meniuri pentru toate tipurile de evenimente

Mancarea si dulciurile sunt intotdeauna ingredientele perfecte pentru un eveniment reusit. Fie ca sunteti organizatorul unui eveniment corporate ( cocktail, receptii, traininguri, seminarii, coffee break) sau al unui eveniment personal (zi de nastere, nunta, botez), Premier Catering va poate crea meniul dorit in functie de preferintele dumneavoastra. Daca sunt persoane care tin regim ovo-lacto-vegetarian sau sunt vegetariene 100% , meniurile pentru eveniment pot fi personalizate astfel incat sa poata fi cuprinse toate tipurile de alimente si sa existe un meniu complet.

Profesionalismul echipei, prospetimea si calitatea produselor si rapiditatea livrarilor dar si modul de prezentare al produselor, au determinat ca firma Premier Catering sa fie cea mai buna din Bucuresti. Pe langa serviciile complete pe care le ofera, servirea si amenajarea salilor este realizata in mod discret, elegant si cu bun gust. Meniurile sunt completate de rafinamentul produselor, aranjamentele unice si discretia personalului.

Avantajele colaborarii cu aceasta firma de catering

Pentru a alege o firma de catering buna din sectorul 1 dar si din celelalte sectoare din Bucuresti cu care sa puteti colabora pe termen lung, trebuie sa cunoasteti in primul rand ce ofera societatea respectiva, astfel incat sa stiti daca este potrivita pentru cerintele dumneavoastra. Astfel, Premier Catering va ofera urmatoarele avantaje:
• O gama variata de produse alimentare din bucataria romaneasca cat si cea straina
• Respectarea termenului de livrare
• Calitate superioara a produselor
• Ingredientele din care sunt preparate alimentele sunt proaspete
• Posibilitatea de a crea un meniu personalizat
• Va ofera incredere, respect, siguranta si mai ales evenimente unice

Echipa firmei Premier Catering este compusa din maestrii bucatari, ospatari si personal auxiliar care stiu cum sa va transforme un simplu eveniment intr-unul wow si de neuitat. Premier Catering este partenerul dumneavoastra de incredere in organizarea unui eveniment unic si de neuitat!

Puteti contacta echipa Premier Catering la numerele de telefon: 021.320.20.30 sau pe adresa de email:office@premiercatering.ro.