The5thElement.ro da tonul primaverii. Descoperiti colectia multicolora de pantofi de dama din piele naturala fina

BUCURESTI - 2 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

The5thElement.ro le invita pe doamnele si domnisoarele pasionate de moda si confort sa consulte cea mai noua colectie de pantofi de dama din piele naturala, in designuri fara cusur.

logo magazin online The5thElement.ro

logo magazin online The5thElement.ro

Cu o atentie deosebita indreptata spre a multumi si cele mai exigente cerinte, magazinul online The5thElement.ro reuseste si in aceasta primavara sa impresioneze prin gama diversificata de pantofi din piele naturala pentru femei, accesorii pline de stil si rafinament. Selectia materialelor este riguroasa, la fel si procesul de creare al fiecarei perechi de incaltaminte de dama din piele, astfel incat rezultatul sa fie cel mult asteptat: niste piese vestimentare impecabile, gata de purtat cu ocazia oricarui eveniment.


The5thElement.ro, pantofi din piele naturala cu tocuri si calapodori confortabile


Pentru ca una dintre principalele cerinte ale oricarei femei este gasirea unui model de incaltaminte care sa se preteze unui stil de viata dinamic, The5thElement.ro ia in considerare acest criteriu de selectie si creeaza modele de pantofi de dama din piele comozi si versatili. In noua colectie, femeile vor regasi:
• Pantofi de dama din piele naturala in culori puternice, precum albastrul electric, galben, mov, roz si rosu;
• Pantofi eleganti din piele naturala cu toc cui, un model plin de feminitate, recunoscut de-a lungul timpului pentru rafinamentul pe care il ofera oricarei tinute;
• Pantofi stiletto din piele naturala cu toc scurt, cea mai comoda incaltaminte eleganta;
• Pantofi de dama din piele naturala snake, unul dintre cele mai cautate modele la ora actuala, datorita materialului plin de stil si rafinament;
• Pantofi de dama din piele naturala intoarsa, o textura care aminteste de articolele vestimentare purtate in timpul regalitatii;
• Pantofi din piele naturala pentru doamne cu animal print, un design plin de personalitate, care va oferi un plus de curaj oricarei tinute.


Personalizati pantofii de dama din piele naturala, doar la The5thElement.ro


Doamnele si domnisoarele care isi doresc ca piesele vestimentare pe care le poarta sa aiba amprenta personalitatii lor pot apela la magazinul online The5thElement.ro, locul unde isi pot personaliza modelul de pantofi de dama din piele naturala cu tipul de material, culoarea si inaltimea tocului dorite.
Ii gasiti pe cei de la The5thElement.ro pe pagina web a magazinului, precum si la numarul de telefon 0723 536 368. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comanda, echipa magazinului va sta la dispozitie si la adresa de e-mail daniel@the5thelement.ro.