Zevo.ro lanseaza o colectie inedita de rucsacuri

BUCURESTI - 20 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Desi rucsacurile sunt cu precadere purtate de catre scolari, noul trend al verii 2016 le ofera si femeilor aceasta posibilitate. Gentile tip rucsac sunt foarte chic si pot fi accesoriul care poate schimba intreaga tinuta vestimentara.

logo Zevo

logo Zevo

Zevo.ro urmeaza cu strictete trendurile pe care moda le dicteaza in fiecare sezon si de aceea lanseaza aceasta colectie variata de rucsacuri de piele, piele ecologica si din material. Femeile sunt pasionate de acest domeniu vast, moda, si isi aleg piesele, accesoriile si incaltamintea in functie de tendinte, dar si in functie de ceea ce li se potriveste, de aceea magazinul online de genti le pune la dispozitie aceasta colectie de rucsacuri in conformitate cu ultimele trenduri din moda.

Acest magazin online comercializeaza genti si accesorii de dama, fiind importatorul si distribuitorul acestora. In cadrul acestei platforme veti regasi colectii vaste si modele variate de genti de dama, dar si o paleta larga de culori si printuri. Toate doamnele si domnisoarele care isi doresc combinatia perfecta intre calitate si design unic se pot baza oricand pe Zevo.ro, aici fiind locul in care vor gasi accesorii in conformitate cu trendurile, dar si cu gusturile diferite ale femeilor moderne. Popularitatea magazinului online Zevo.ro se datoreaza acestor beneficii pe care le ofera tuturor clientilor, dar si viitorilor clienti.

Modele de rucsacuri disponibile online pe Zevo.ro

Aceasta noua colectie variata si inedita pe care Zevo.ro o ofera este in conformitate cu noile trenduri pe care marii designeri le-au dictat, dar si in conformitate cu gusturile femeii moderne ce isi doreste, in primul rand, sa isi intregeasca tinuta intr-un mod chic si unic.

Iata cateva modele care compun acesta colectie de rucsacuri marca Zevo.ro:

· Rucsacuri din piele – pielea este materialul de calitate superioara, acesta fiind si cel mai folosit de catre designeri. Achizitionand unul dintre rucsacurile din piele oferite de Zevo.ro va puteti bucura de el o lunga perioada de timp, datorita faptului ca pielea este mult mai durabila, daca este intretinuta

· Geanta tip rucsac – acest rucsac-geanta va putea fi purtat la mai multe tinute atat casual, cat si business

· Rucsacuri din piele ecologica – pielea ecologica este cel mai bun inlocuitor al pielii naturale, de aceea se regasesc si in colectia inedita oferita de Zevo.ro

· Rucsacuri din materiale textile – in diferite culori si printuri sunt disponibile si aceste rucsacuri, la fel ca si cele mentionate mai sus

Indiferent de gusturile pe care le aveti sau de ceea ce va doriti, in cadrul magazinului online Zevo.ro veti regasi rucsacul potrivit, de calitate superioara si in conformitate cu noile trenduri.

Rucsacurile din noua colectie Zevo.ro se comanda online

Fiind un magazin online, Zevo are ca activitate principala vanzarea online a produselor comercializate, printre care se numara si rucsacurile din noua colectie.

Cu un simplu click va veti putea achizitiona rucsacul potrivit cu ajutorul caruia sa va construiti cele mai chic tinute ale verii.

Pentru a putea comanda aceste genti tip rucsacuri trebuie sa accesati site-ul oficial Zevo.ro. Acestia pot fi contactati si la numarul de telefon: 0742 222 957 sau le puteti trimite e-mail pe: office@zevo.ro.