Un magazin online pentru un birou offline

BUCURESTI - 11 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Putini furnizori iti pot oferi toate produsele de care ai nevoie pentru afacerea ta. Ti-ai dori sa existe un loc de unde poti achizitiona papetarie si birotica, consumabile pentru imprimante si sute de alte produse printr-un singur click, fara a mai fi nevoie sa interactionezi cu mai multi furnizori?

Un magazin online pentru un birou offline

Acest loc este Gutuie.ro, magazinul de papetarie online, supranumit si primul mall online de produse de birou: daca ai nevoie de ceva pentru biroul tau, pentru angajatii sau colegii tai de la birou, gasesti aici.

Gutuie.ro se poate mandri cu un portofoliu cu peste 7000 de produse, clasificate in 10 categorii foarte bine definite: Birotica, Papetarie, Instrumente de scris, Sisteme de prezentare, (echipamente) IT&C, Consumabile, Tehnica de birou, Mobilier, Produse curatenie si Scoala. Asadar, este clar ca aici vei gasi orice produs necesar intr-un birou, de la cuiere si ceasuri de perete la aparate de etichetat, distrugatoare de documente si masini de numarat bancnote, la caiete, hartie copiator, hartie xerox si, bineinteles, cartuse imprimanta si alte asemenea consumabile.

Am pomenit consumabilele, prin care intelegem cartuse cerneala, cartuse toner, film, riboane, drum si developer. Trebuie spus ca produsele sunt furnizate de la mai multi producatori, printre care Xerox, Hewlett Packard, Epson, Canon, Samsung si Toshiba, astfel incat preturile sa fie potrivite oricarui buzunar, produsele sa fie compatibile cu echipamentele clientului, iar calitatea garantata.

De asemenea, sunt din ce in ce mai folosite (in special la sedinte si in salile de curs) flipcharturile si tablele magnetice, iar echipa Gutuie.ro este constienta de acest fapt si iti ofera produse de calitate la preturi mici.

Trebuie sa stii si ca, beneficiind de serviciile si produsele unui singur furnizor, costurile scad. De asemenea, toate comenzile din Bucuresti vor fi transportate gratuit, daca sunt in valoare de minimum 50 de lei.

Pentru a mentine o colaborare cat mai buna cu potentialii clienti, dar si cu cei fideli, Gutuie.ro administreaza si un blog personal, care are ca tematica noutatile din birotica, papetari si IT. Pe www.gutuie.ro/blog vei gasi informatii foarte utile despre organizarea biroului, produse eco, sfaturi pentru reducerea costurilor de printare si alte asemenea indicii importante despre eficienta la birou.

Sloganul, „Totul pentru firma ta”, este, cu siguranta, cea mai potrivita formulare pentru a determina varietatea ofertei de produse a magazinului online Gutuie.ro. Viziteaza site-ul cat mai des, pentru a descoperi si profita de ofertele saptamanale!