Crește-ți vizibilitatea online, fii primul în Google!

Avem peste 170 de site-uri cu autoritate mare unde poți publica Advertoriale SEO

Cere ofertă »

Vizibilitatea în mediul online este astăzi cheia succesului pentru multe dintre afaceri. O campanie SEO reprezintă un instrument important cu ajutorul căruia îți poți crește vizibilitatea în motoarele de căutare, dar și în rândul clienților.

Partenerii noștri

De ce să te asociezi cu echipa Comunicatedepresa.ro

Echipa Comunicatedepresa.ro te ajută să îți promovezi afacerea și să crești în motoarele de căutare! Îți punem la dispoziție peste 170 de site-uri de calitate, cu autoritate mare, unde poți publica advertoriale SEO.

Echipa Comunicatedepresa.ro este formată din profesioniști care vor gândi împreună cu tine strategia de promovare în mediul online, vor propune campanii de optimizare SEO care vor crește imaginea afacerii tale și îți vor face indexarea mai ușoară.

Dacă vrei un pachet personalizat contactează-ne »

Optimizarea SEO ajută la creșterea vizibilității online a brand-ului

Ce înseamnă
SEO

Pe scurt, SEO (Search Engine Optimization) reprezintă o prescurtare pentru optimizarea pentru motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing etc.)

O campanie SEO bine pusă la punct te ajută să îmbunătățești rezultatele de căutare și să apari în topul căutărilor, după cuvintele cheie dorite de tine.

Importanța unei
campanii SEO

O campanie SEO implică îmbunătățirea rezultatelor în motoarele de căutare, dar și percepția utilizatorului asupra calității site-ului.

Acest lucru se întâmplă prin obținerea de backlink-uri de la alte site-uri (în special cele care au o autoritate mare și sunt de încredere), prin advertoriale SEO, prin mențiuni despre brand sau “voturi de încredere” obținute din surse externe.

Backlink, centrul
unei campanii SEO

O campanie SEO se bazeaza cu precădere pe construirea de backlink-uri.

Motoarele de căutare utilizează backlink-uri ca indicații ale calității conținutului. Astfel un site cu multe backlink-uri de la alte site-uri cu autoritate mare va fi mai bine poziționat decât un site cu mai puține backlink-uri.

Cere ofertă »

Descoperă​ lista de peste 170 de site-uri care ​îți vor face indexarea mai ușoară!

Să apari pe prima pagină de căutare în Google nu este un lucru ușor, dar nici imposibil. Important este să știi cum să-ți promovezi business-ul, mai exact când să apelezi la o campanie SEO. Îți punem la dispoziție peste 170 de site-uri pe care să îți promovezi afacerea și îți garantăm o indexare mai ușoară.

O campanie de optimizare SEO va fi una de succes doar dacă​ articolele SEO sunt publicate pe site-uri cu autoritate mare. Articolele SEO​ trebuie să fie insoțite de backlink-uri cu ancore pe cuvinte-cheie relevante. Doar ​î​n acest mod se va obține poziționarea dorită în Google pe cuvintele-cheie dorite​.​

Poți avea o campanie de promovare online de succes alături de membrii echipei Comunicatedepresa.ro! În acest mod, tu economisești timp și resurse.

Cere o ofertă personalizată »

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro pentru a putea stabili caracteristicile ofertei potrivite afacerii dumneavoastra.

In urmatoarele 24 ore vei fi contactat de unul dintre consultantii nostri si vei primi toate informatiile de care ai nevoie.