ANAHI (ex-RBD)- sesiune de autografe la Liberty Center, duminica, 14 martie, ora 16:00

BUCURESTI - 12 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Binecunoscuta interpreta ANAHi vine la Liberty Center duminica, 14 martie, la ora 16:00. Fanii sai sunt asteptati la scena de la etajul al doilea al complexului, pentru o sesiune de autografe si fotografii cu vedeta lor favorita.

ANAHI (ex-RBD)- sesiune de autografe la Liberty Center, duminica, 14 martie, ora 16:00


Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, ANAHI va concerta sambata, 13 martie, la Bucuresti, la Sala Palatului! Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009). Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea. Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD. Alaturi de colegii sai Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chávez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) si o editie speciala a albumului „Baby Blue”, intituala „Una Rebelde en Solitario” (2006).

Despre sfera communication

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la popea.meda@gmail.com. Persoana de contact: Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center.

popea.meda@gmail.com