SHINE, noua colectie Sfera Jewelry Design, aduce povesti despre soare, spatiu si timp

BUCURESTI - 22 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sfera Jewelry Design anunta lansarea unei noi colectii de bijuterii unicat: SHINE. Colectia SHINE este semnata de designerul Anca Popea si celebreaza vara si stralucirea soarelui.

SHINE, noua colectie Sfera Jewelry Design, aduce povesti despre soare, spatiu si timpSHINE cuprinde cercei si coliere unicat in care regasim simbolistica soarelui (forme spiralate, cercuri, semicercuri si sfere), a labirintului, dar si a infinitului, la care se adauga forme volumetrice ale benzii lui Moebius, care se suprapun si se intersecteaza intr-o geometrie cosmica si luxurianta. Piesele spun povesti despre timp si spatiu ce se cer descifrate in plina lumina, in rezonanta cu chipurile celor care le poarta.

SHINE celebreaza soarele, dar si culorile bogate ale pamantului, imbratisate de lumina: verdele pur sau amestecat cu tonuri de gri si negru, violetul mineral, rosul copt si albastrul-topaz. Reflexele luminii sunt incorporate in conceptul pieselor prin sutele de aplicatii de margele multicolore, transparente sau metalizate.

SHINE: o colectie pentru persoane exuberante, vesele si entuziaste, care stiu ca frumosul vine din trairea clipei si din detaliul semnificativ. Piesele colectiei SHINE le puteti viziona aici: http://sferadesignromania1.blogspot.com/

Sfera Jewelry Design se afla la a treia colectie de bijuterii. Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea.Despre sfera communication

Meda Popea
Sfera Jewelry Design. A brand of Sfera Communication
http://sferadesignromania1.blogspot.com/

popea.meda@gmail.com