Puerto Events si Event Bazar te invita sa te inscrii la cea de a II a editie a Targului EVENT BAZAR

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Agentia No Surprises

In anul 2008 pe piata de Event Management din Romania s-a lansat un nou concept EVENT BAZAR.
EVENT BAZAR inseamna un loc in care evenimentele premium si profesionistii care le genereaza sa fie analizate, un loc in care cei mai buni sa impartaseasca din experienta lor celor care se afla la inceput de drum.
EVENT BAZAR inseamna primul Targ, prima Revista si primul Portal de evenimente.
Event Bazar a strans la prima sa editie o serie de companii de renume, intr-un eveniment care ar putea reprezenta foarte bine un fel de Liga a Campionilor pentru organizatorii de evenimente.
Media Pro Live, Nunta Decor, Palmyra Catering, Casa Alsy, Agentia No Surprise, Bonita Artist, Rolling Balls, Mastermind Communications, Event Bouquet, Vino Vero, Wilmark Start Entertaiment, Cadouri.ro, I Do Events, Master Licensee Chocolate Graphics, Event Stuff, Cosepa, Eco Public, Restaurant Riviera, AVL System, Safari Style Studio, sunt doar unele din numele companiilor care au avut incredere si care au pus o piatra la temelia primei editii a targului Event Bazar.

Ce a insemnat prima editie Event Bazar in cifre:
• 4 000 vizitatori platitori si 2000 de invitati
• 5 000 de mp –spatiu eveniment;
• 2 000 de mp –spatiu acoperit;
• 25 de ore de program artistic;
• 50 expozanti din domeniul organizarilor de evenimente;
• 5 restaurante prezente la eveniment;

Agentia No Surprises are placerea de a va invita la cea de a II a editie a Targului EVENT BAZAR. Asadar, in perioada 4-6 Iunie 2009 la Puerto Events - Pipera, va avea loc cea de a II a editie a Targului de Evenimente – EVENT BAZAR, un eveniment spectacol.

In cadul celei de a II a editii a Targului EVENT BAZAR se vor creea mai multe zone:
- zona de expozitie unde participantii vor beneficia de un stand personalizat;
- zona de entertaiment unde se va amplasata o scena, pe care se vor desfasura diferite momente artistice pe toata perioada targului;
- zona de workshop unde zilnic se vor desfasura workshopuri de o zi despre planning, strategie si tot ce inseamna event management;
- zona de relaxare, unde se va amenaja un cafe bar de la care participanti si vizitatori targului pot sa achizitioneze conta cost bauturi calde, racoritoare precum si gustari.

Rolul Targului Event Bazar este acela de a aduce impreuna toti jucatorii importanti din industrie, dar si companiile care au ales sa se promoveze prin intermediul acestor instrumente.
Targul Event Bazar este locul anual de intalnire pentru toti cei implicati in vanzarea de produse si servicii necesare in organizarea unui eveniment - indiferent de marimea sau de natura lor.
Este un targ al ofertelor de organizari de evenimente si se adreseaza atat publicului larg cat si celor implicati in buna desfasurare a unui eveniment.
Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si la cea de a II a editie a Targului EVENT BAZAR.

Un eveniment sustinut de: The Money Channel, Revista EVENT BAZAR, Biz Campus.ro, Elevate, Oops Media, Sapte Seri, www.finzoom.ro, comunicatemedia.ro, prwave.

Va asteptam cu drag sa va inscrieti la urmatoarele date de contact:
targ@eventbazar.ro
Tel: 021-252.98.41
Fax: 021-252.98.35


EVENT BAZAR
your EVENT shopping gallery


Dinu Ana Maria
Corporate Event Planner

Str. G-ral. Grigore Ipatescu, nr. 14, sect. 2, Bucuresti
Tel: 021-252.98.41
Fax: 021-252.98.35
Mobil: 0728.303.334
Mail: ana.dinu@nosurprises.ro
www.nosurprises.ro

Despre SGS INFO CONSULT

Agentia No Surprises – agentie organizatoare de evenimente – organizeaza evenimente gen Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party, Nunti si Botezuri de 12 persoane pana la 6.000 persoane iar evenimentele organizate pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi, Tuborg, Pfizer …. sunt cartea noastra de vizita.
Alegeti No Surprises si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai
placute surprize!
No Surprises
Your Party Organizer

Participare: Intrare libera