Comunicat de presă privind încheierea proiectului“Ajutor COVID pentru SC LE BRUNCH GOURMET SRL”

BUCURESTI - 28 iulie 2021

Comunicat tip General in #CSRcovid19

SC LE BRUNCH GOURMET SRL anunță incheierea proiectul cu titlul ”Ajutor COVID pentru SC LE BRUNCH GOURMET SRL ” proiect Nr. RUE 1427 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG Nr. 130/2020.

Sigle

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea S.C. LE BRUNCH GOURMET S.R.L. prin  ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea  numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 112.038,888 din care: 97.424,25 lei grant si 14.613,6375 lei cofinanțare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/si-lounge/comunicat-de-presa-privind-incheierea-proiectului-ajutor-covid-pentru-sc-le-brunch-gourmet-srl