Creativitate & eficienta in comunicare

BUCURESTI - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

“Good communication is as stimulating as black coffee, and just as hard to sleep after”. Calitatea cafelei depinde de calitatea ingredientelor, dar si de mestesugul cafegiului. Daca in loc de boabe folosim cuvinte si idei, ramane de vazut cum sa “preparam” un mesaj care “desteapta” si “tine treaz” pe oricine; sau unul care “stimuleaza” ; gandirea sau simturile. Vino pe 15 martie la IdeaShare pentru a invata cum sa folosesti creativitatea pentru a comunica mai eficient.

Creativitate &  eficienta in comunicare

Lateral Coaching organizeaza pe 15 martie un workshop de creativitate aplicata in comunicare dedicat celor implicati in activitati de comunicare interna sau externa in cadrul companiilor, copywriter-ilor si creativilor din agentiile de publicitate, oamenilor de marketing si relatii publice, dar si celor care vor sa isi amelioreze propriile abilitati de comunicare scrisa.

Comunicarea in mediul de afaceri sufera de foarte multe ori de stereotipii si de o eficacitate scazuta.

IdeaShare este un workshop de creativitate aplicata in comunicare unde vei invata:

ocum sa aplici cu succes tehnici de creativitate atunci cand comunici
ocum sa elaborezi mesaje si prezentari mai atractive si mai interesante
ocum sa iti “impachetezi” ideile astfel incat sa le “vinzi” mai usor
ocum sa il determini pe destinatar sa raspunda pozitiv solicitarilor tale
ocare sunt factorii de succes in procesul de comunicare


Vino pe 15 martie la IdeaShare pentru a invata cum sa folosesti creativitatea pentru a comunica mai eficient.

Trainer: Ionel Timofte
In prezent este Creativity Coach & Trainer la Lateral Coaching (www.lateral-coaching.ro), director de creatie la firma de branding si comunicare SideLight (www.sidelight.ro), initiatorul proiectului Synectika (www.inspiring-innovation.ro).

Au participat la sesiunile de creativitate organizate de catre Lateral Coaching companii precum: Raiffeisen Bank, TVR, CustomerFocus, Fevrodest Group Craiova, Leoni Wiring Systems, Avon Cosmetics, Banca Transilvania, BrandsTalk etc.

Informatii suplimentare:
http://thinkopen.wordpress.com/ideashare/

Despre SideLight

Lateral Coaching este un proiect de dezvoltare a resurselor umane din companii prin intermediul unor programe neconventionale de coaching si training in domeniul creativitatii.Ionel Timofte
Creativity Coach & Trainer
Tel: 0722 290 806
ionel.timofte@lateral-coaching.ro