EDITURA BRANDMARK anunta aparitia primului volum din seria Brand&Branding.

- 2 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Brand&Branding, o carte de referinta pentru cei ce doresc sa invete despre brand si branding

EDITURA BRANDMARK anunta aparitia primului volum din seria Brand&Branding.

Am un brand! Ce fac cu el? …

Iata o intrebarea la care propietarul unui business ar trebui sa dea raspuns. De acest raspuns este legata intreaga dezvoltarea a unui brand si implicit a business-ului. Un business are nevoie de un brand pentru ca fara el nu poate vinde. Este extrem de simplu.

Daca aveti un brand si imaginea acestuia este una solida cunoscuta si increderea cu care este inconju-rat reprezinta un factor de stabilitate insemnat, aceasta carte nu va este de mare folos. In mod sigur cei care se ocupa de imaginea brandului dvs stiu ce au de facut.

Dar, …daca nu…, atunci aceasta carte a fost scrisa cu gandul la dvs. Este pentru dvs! Pretul platit si cele cateva ore necesare lecturii reprezinta un efort mic in comparatie cu beneficiile si informatiile obti-nute. Daca sunteti la inceputul drumului in con-structia unui brand atunci puteti obtine suficiente informatii care sa va arate pasi pe care trebuie sa-i faceti. Multe din marile branduri care au facut istorie cu numele lor, au inceput de jos, cu bani putini dar cu mult talent si cu un singur gand, sa castige laurii victoriei. Au stiut ca imaginea brandu-lui este vehicolul care-i va duce spre succes, succes care nu a intarziat sa apara. Valorile pe care le veti promova de la bun inceput (indiferent de marimea companiei) sunt cele care vor construi imaginea brandului dvs. Vor ramane in memoria consuma-torului si va vor identifica in raport cu ceilalti competitori.

Ati citit si/sau ati auzit de brand culture, brand equity, brand identity, brand management etc. poate ca sunteti familiarizat cu acesti termeni. Ce inseamna si cum se reflecta ei in viata unui brand, iata o problema interesanta. Nu am pretentia ca am gasit explicatia pentru succesul sau insuccesul unor branduri, nu acesta este scopul acestei carti, dar sunt convins ca va pot oferi informatii care va ajuta sa nu gresiti in luarea unor decizii importante legate de identitatea unui brand.

Orice brand poate fi unul charismatic, unul incununat cu succes.

Despre SIGLATA

Aceasta carte are ca scop familiari-zarea cititorului cu ceea ce inseamna o imagine corecta si unitara a unui brand. Numele, sigla, sloganul, cartile de vizita, colile si plicurile cu antet, pagina web, pliantele, brosurile, mapele de prezenta-re, etc sunt elementele primare ale ima-gini brandului dvs. Modul grafic de re-prezentare al lor este identitatea vizuala a brandului dvs. In paginile acestei carti, veti gasi sfaturi pertinente despre cum trebuie sa alegeti numele, despre condi-tiile pe care o sigla trebuie sa le indepli-neasca, despre necesitatea unui manual de identitate, a unei pagini web, despre cum sa construiti fundatia unei imagini solide a brandului dvs. In cazul in care veti apela la serviciile unei agentii este bine sa stiti ce sa cereti si cum sa veri-ficati daca produsul obtinut este cel pe care l-ati dorit. Fie ca veti lucra cu o agentie sau direct cu propriul personal este bine sa stiti ce anume este impor-tant pentru imagi-nea brandului si de ce. Voi prezenta acele cunostinte minimale, necesare pentru a putea construi (cu resurse financiare adaptabile oricarui buget) o identitatea vizuala corecta si apta de a fi dezvoltata oricand.Politica noastra este orientata spre client si mai ales spre gasirea acelor solutii absolut necesare dezvoltarii unui concept general de marketing si promovare.

www.brandbranding.ro
0744222008
comanda@brandbranding.ro
comanda@brandbranding.ro