SigmaNET sprijina Salvati Copiii pentru sustinerea programului „Fiecare copil conteaza”.

BUCURESTI - 5 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Astazi 1 iunie, SigmaNET se alatură organizaţiei Salvaţi Copiii pentru susţinerea programului “Fiecare copil contează“, program naţional de reducere a mortalităţii infantile.
Prin fiecare COMANDA efectuata pe www. sigmanet.ro sau LIKE dat paginii noastre de Facebook, SigmaNET doneaza 1 Leu, respectiv 0.50 Lei campaniei „Fiecare copil conteaza”.

In luna iunie SigmaNET se alatură organizaţiei Salvaţi Copiii pentru susţinerea programului “Fiecare copil contează“, program naţional de reducere a mortalităţii infantile dezvoltat în parteneriat cu compania farmaceutică GlaxoSmithKline România (GSK) şi cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.

Parte a campaniei mondiale Every One, proiectul iniţiat de Salvaţi Copiii România  îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a numărului de decese în rândul copiilor cu vârsta mai mică de cinci ani, în perioada 2010 - 2015.

„Prin acest parteneriat toţi clienţii SigmaNET dar şi fanii paginii noastre de Facebook vor avea ocazia să contribuie la susţinerea programului “Fiecare copil contează” prin fiecare COMANDĂ efectuată pe site-ul www.sigmanet.ro sau prin fiecare LIKE dat paginii noastre de Facebook”, declara Bogdan Socol managing partern SigmaNET.

Mai exact, în perioada 01.06 – 30.06.2012, pentru fiecare comandă efectuată pe site-ul nostru, SigmaNET va dona 1 LEU, iar pentru fiecare LIKE la pagina noastră de Facebook, se vor dona câte 0.50 LEI către programul Fiecare copil contează“.

Fiindca ne dorim o colaborare pe termen lung, SigmaNET va implementa curand si optiunea de donatie online prin care orice client de-al nostru va putea sa contribuie cu o anumita suma de bani in dezvoltarea si indeplinirea cu succes a proiectelor realizate de organizatia Salvati Copiiii, mai declara Bogdan Socol managing partner SigmaNET.

Pentru informaţii complete privind acest program puteţi accesa http://www.sigmanet.ro/special.php?id=109 si www.salvaticopiii.ro.

Despre SigmaNet.ro

Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii. Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.SigmaNET este partenerul tau de incredere!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sigma-design-co/sigmanet-sprijina-salvati-copiii-pentru-sustinerea-programului-fiecare-copil-conteaza-