Cum alegi web designerul ideal?

Targu Mures - 28 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

- 5 greşeli la alegerea webdesignului
- De ce echipa de webdesign şi nu un freelancer?
- Condiţiile succesului unei pagini web...

Cum alegi web designerul ideal?

Factori de luat în considerare la alegere

Înainte toate îţi voi prezentă câteva factori pe care să le iei în considerare când alegi webdesignerul: 1. Experienţă Ce experienţă are designerul pe Internet? De citi ani lucrează în acest domeniu că designer? Ce sait-uri a mai creat? Este un criteriu esenţial. O experienţă de 3 ani să zicem că ar fi suficientă. 4 sau 5 ani ar însemna deja că este un veteran, ţinând cont şi de vîrsta Internetului

2. Abilităţi de comunicare  Comunicaţi uşor cu designer-ul? Poate să va transmită informaţii tehnice în aşa fel încât să înţelegeţi uşor despre ce vorbeşte? Sau habar n-ai despre ce ţi-e povestit? Pentru majoritatea patronilor, procesul de dezvoltare web este o intreprindere dificilă şi anevoioasă, situându-se într-o sferă indepartată de preocupările lor obişnuite.

3. Portofoliul Vizitaţi site-urile pe care le-a creat pentru alţi clienţi. Cât de mult seamană între ele? Se încarcă repede? Sunt uşor de navigat? Vă plac? Vi se pare că reflectă specificul companiei pentru care au fost create? Cum lucrează designer-ul? Utilizează sabloane pe care le adaptează de la caz la caz sau fiecare site pe care-l crează este unic în felul sau?

4. Ofertă de preţ Fii atent ce detalii şi informaţii cere firma de webdesign pentru intocnirea ofertei de preţ. Şi un preţ estimativ pentru pagina web poţi primii doar dacă ai o ideea vagă despre viitorarea ei structură şi conţinut. Dacă webdesignerul nu are nevoie de informaţii pentru intocmirea ofertei înseamnă că dă oferta fără să ştie volumul de lucru pentru care se angajează. Înseamnă că, cu un preţ luat la nimereală te introduce în eroare. Chiar din primul pas. Cum crezi că va fi comunicarea în continuare?

5. Bugetul Care este bugetul de care dispuneţi? Ce fel de site va permite să dezvoltaţi? Un site construit pe şabloane va fi cu siguranţă mai ieftin decit unul original. Preţul pe care vi-l propune un designer este şi acesta un criteriu de orientare. Un preţ foarte mic, indică în mod cert că este un designer începător şi, de asemenea, că utilizează şabloane, indiferent că recunoaşte sau nu.

6. Concurenţa Aproape toate siteurile au afişate pe josul paginii, a cui product este. Dacă dai o căutare pe cuvintele cheie a domeniului tău, şi dai o raită pe paginile concurenţei vei fi capabil să distingi care ţi se par bune din orice punct de vedere , încluzând şi eficacitatea. Astfel nu numai îţi formezi o ideea asupra ceea ce îţi doreşti dar îţi culegi şi informaţii despre webdesignerii care l-au creat.

Mai multe informatii la: http://sigma-net.ro/website/webdesign/cititi_inainte_de_cumparare/Cititi%20inainte%20de%20cumparare/32/2/ro.html

Despre SigmaNet Srl

Firma noastră s-a înființat în 2004 sub deviza zicalei moderne: „ce nu este pe internet, nu există???. Internet-ul se află în anii de graţie și cifrele de pe toate segmentele sale cresc. Reprezentarea online a devenit una dintre cele mai importante chei a succesului. Site-ul web este oglinda firmei, iar atractivitatea, forma, conţinutul său pot să îmbunătăţească sau să eticheteze imaginea firmei.

Taguri: sitedesignwebsitewebwebdesigndezvoltare site
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sigmanet-srl/cum-alegi-web-designerul-ideal