Beta Defend : un remediu in intarirea imunitatii: natural, puternic si inovator-pentru copii, parinti si bunici

Arad - 8 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Beta-Defend te ajuta sa spui STOP BACTERIILOR SI VIRUSILOR, este o alternativa naturala de prevenire a infectarii cu bacterii, virusi si micoze, iar la afectiunile déjà declansate, determina ameliorarea rapida a simptomelor. Capsulele sunt inovatoare prin combinatia unica intre cele trei ingrediente naturale pe care le contin: beta glucanul (de unde si numele produsului), inozitol hexafosfatul si arabinogalactanul.

Beta-Defend

La fel ca in fiecare an, incepand de la  jumatatea lunii septembrie, cand cresele, gradinitele si scolile isi deschid portile, bacteriile si virusii incep sa isi faca de cap, medicii afirmand ca de la an la an acestia isi schimba tulpinile si nu mai raspund la tratamentele clasice. Acest fapt il simtim cu totii, copii, parinti si bunici si ne intrebam ce putem face ca sa ajutam sistemul nostru imunitar sa faca fata asaltului de bacterii si virusi, care sunt in numar atat de mare, mai ales in colectivitatile pe care le frecventam.Medicina naturista ne ofera astazi o alternativa naturala in prevenirea si tratarea afectiunilor de orice tip. O astfel de alternativa o gasim si in Beta-Defend, un remediu natural puternic care combate infectiile cu bacterii, microbi, paraziti si micoze si care intareste imunitatea corpului. Beta-Defend este un produs adus in Romania de catre Phoenix Health, unic importator si distribuitor, companie care isi doreste sa ofere sprijin in prevenirea  afectiunilor cauzate de un sistem imunitar deficitar. Ne dorim sa avem cu totii zile frumoase, in care sa  putem fi pe deplin alaturi de cei pe care ii iubim, sa ne bucuram impreuna sanatosi de tot ceea ce viata ne ofera.

Ce aduce nou Beta-Defend?

Acest supliment alimentar este inovator prin formula sa naturala unica, o combinatie eficienta in prevenirea infectarii cu bacterii, virusi, micoze si paraziti. Cele trei ingrediente pe care capsulele de Beta-Defend le inglobeaza, sunt:

- Beta glucanul - extract din peretele celulelor de drojdie; Aceasta substanta naturala mobilizeaza functiile de aparare ale organismului nostru si astfel ne protejeaza de bacteriile si virusii din jurul nostru.

- Inozitol hexafosfatul - substanta extrasa din oryza sativa, orezul asiatic in denumirea populara. Aceasta substanta este responsabila pentru protejarea organismului impotriva infectiilor virale, blocheaza dezvoltarea celulelor cancerigene, ajuta la activitatea ficatului, echilibreaza nivelul glicemiei si reduce nivelul colesterolului.

- Arabinogalactanul, extras din scoarta coniferului Larix, un modulator al sistemului imunitar si o sursa bogata de fibre alimentare.

Aceste trei ingrediente naturale combinate in capsulele Beta-Defend ajuta organismul atat in prevenirea cat si in combaterea infectiilor cauzate de virusi si bacterii. Capsulele se pot administra chiar si copiilor si femeilor insarcinate, deoarece contin numai ingrediente naturale care sprijina imunitatea innascuta a organismului nostru.

Cand se recomanda Beta-Defend?

Acest remediu natural se recomanda in special in sezonul rece, cand imunitatea este mai scazuta. Se poate administra atat cu rol preventiv toamna si primavara, cat si in mod terapeutic atunci cand afectiunile sunt deja instalate, situatie in care Beta-Defend ne ajuta sa scapam mai repede si mai usor de simptomele atat de neplacute, care vin la pachet cu infectarile pe care le contactam.

Mai multe indicatii legate de modul de administrare pentru copii si adulti gasiti pe site-ul Phoenix Health - unic importator si distribuitor de Beta-Defend in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/beta-defend-un-remediu-natural-puternic-si-inovator