Cazare in Maramures - Pensiunea Rustic lanseaza noul site

Baia Mare - 24 februarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Turism

Este foarte important sa stiti ca Maramuresul este un tinut extraodinar si cu specificitatile caruia nu va veti mai intalni niciunde altundeva. Maramuresul este cunoscut pentru traditiile pastrate cu sfintenie din generatie in generatie si pentru valorile puternice pe care le transmite si de care nu se dezminte.

Pensiunea Rustic

Pensiunea Rustic

Acesta este un loc pe care trebuie sa il vizitati de mai multe ori in viata. In copilarie, pentru a-l putea trece prin filtrul acesteia si a lua de aici tot ce este bun si frumos, cu naivitatea corespunzatoare varstei, la maturitate, pentru a intelege ceea ce copilaria nu a fost curioasa sa vada, si, nu in cele din urma, la batranete, pentru a regasi linistea si relaxarea intr-un loc in care timpul parca trece mai incet.

Insa in Maramures poti sa iti petreci si altfel timpul. Pe partiile de aici, sporturile de iarna par mai frumoase, iar vara drumetiile sunt o adevarata placere pe potecile de munte si pe nenumaratele trasee marcate. Tocmai de aceea aveti nevoie de un loc de cazare in Maramures care sa pastreze traditiile si care sa ofere tot ce este mai bun in materie de servicii si de bucate, pentru a nu iesi din aceasta stare decat abia la finalul sederii. Pensiunea Rustic din Baia Sprie este locul perfect in care aveti parte de toate acestea. Este un sanctuar al traditiilor intr-un decor tipic zonei.

In Maramures, lemnul este principalul material de constructii atunci cand vine vorba despre pastrarea traditiilor. Pensiunea Rustic nu putea sa nu pastreze acest element de baza al arhitecturii locale. Aici totul se imbina perfect cu natura si formeaza o armonie perfecta.

Situata la doar 7 kilometri de resedinta judertului Maramures, orasul Baia Mare, la doar 9 kilometri ce partiile Suior si Mogosa, iar la 16 kilometri de partiile din statiunea Cavnic, Pensiunea Rustic este locul perfect pentru a porni in orice directie de explorare a Maramuresului. O multime de turisti prefera sa se cazeze aici, intr-un colt tipic de Maramures si sa fie acesta locul de plecare spre fiecare dintre destinatiile de vizitat.

In plus, vara puteti sa va bucurati de o piscina superba aici, in linistea de langa munte, iar cei care sunt pe punctul de a spune “Da” unei noi vieti de cuplu, pot sa isi rezerve sala de evenimente cu peste 400 de locuri. O sala de nunti eleganta si foarte cocheta.

Azi, Pensiunea Rustic lanseaza noul site www.RusticPensiune.ro, cu o fata noua si imbunatatita, cu mai multe informatii despre toate serviciile de care beneficiati aici. Verificati toate informatiile pe site-ul oficial si, daca tot sunteti acolo, faceti o rezervare pentru urmatoarea voastra vizita in Maramuresul iubit. Pensiunea Rustic va asteapta cu bratele deschise.