Ledia.ro - magazin online cu solutii pentru iluminat

Sibiu - 4 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Tehnologie

Solutiile profesionale pentru instalatii de iluminat nu mai reprezinta acum un mit. In lumina reflectoarelor se afla mereu becurile si benzile LED, iar pentru achizitionarea lor, Ledia .ro este solutia eficienta si usoara.

ledia.ro

Ledia.ro este un proiect inceput in vara anului 2013 pentru prima data in Spania si pe urma in Romania. Ca urmare naturala a experientei de peste 5 ani acumulata in montajul si proiectarea instalatiilor de iluminat profesionist cu led pentru locuinte, afaceri, cluburi si platouri de televiziune, Ledia aduce pe piata romaneasca un concept nou pentru solutii de iluminat. Principiile dupa care se ghideaza sunt simple si unice si stau la baza tuturor proiectelor: cunoastere, seriozitate si claritate.

Magazinul online isi propune sa vina cu o solutie ingenioasa, simpla si usoara de a oferi corpuri de iluminat profesioniste pentru cele mai pretentioase gusturi in materie de astfel de instalatii. De asemenea, magazinul vizeaza si face trimitere la proiectele tuturor afacerilor de tip cluburi, platouri de filmare sau prezentare si chiar locuinte. Astfel, Ledia.ro ofera un serviciu complet de la A la Z pentru orice client si proiect, iar marimea si complexitatea raman doar niste factori care pot fi acoperiti cu usurinta.

Pe site-ul magazinului gasesti o multime de instalatii de iluminat precum benzi led RGB, monocolore sau digitale, surse de alimentare, proiectoare led cu senzor sau fara, lanterne, becuri si spoturi led, leduri auto si chiar fibra optica sau alte componente si accesorii led. Printre multitudinea de avantaje ale acestui magazin se afla posibilitatea de a beneficia de garantie 2 ani la toate produsele si pana la 5 ani garantie la lanternele led.

Un alt beneficiu major pentru care Ledia.ro reprezinta alegerea corecta este reducerea de 10% care se aplica in cazul in care comanda ta intarzie mai mult de 3 zile. Bineinteles, produsele pot fi returnate intr-un termen de 30 de zile, iar motivul poate ramane personal.

Aceste produse au devenit mai mult decat o necesitate pe piata romaneasca. Tot mai multi proprietari de afaceri care activeaza in nise prezentate anterior sunt dispusi sa investeasca in tehnici si instalatii de iluminat profesioniste care sa aduca un concept nou si o viziune mai rar intalnita.

Benzile led reprezinta o solutie ingenioasa si ieftina a iluminatului atat exterior cat si interior. Pe langa aceste benzi, becurile led au devenit din ce in ce mai cautate si promovate de catre magazinele de profil. Acest tip de becuri a castigat teren in detrimentul becurilor economice, iar asta se intampla doar de cativa ani, fapt pentru care ne putem da seama ca este o nisa in dezvoltare.

Magazinul online Ledia.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de produsele cu LED pentru iluminat sau decorat de spatii, atat din pricina accesibilitatii lor, dar si datorita faptului ca reprezinta o noutate si o optiune la care putini se gandesc atunci cand vine vorba de instalatii de iluminat. Magazinul dispune de produse pe stoc in proportie de 90% si livreaza in 24 de ore in toata Romania, restul produselor fiind disponibile pe comanda direct de la fabrica din China cu care se afla intr-o colaborare mai lunga de 5 ani.

Mai multe detalii despre produse si disponibilitatea acestora gasiti pe site-ul magazinului sau contactati echipa Ledia la numarul de telefon +40756396763 sau prin formularul de contact.

SC LED BOX SRL

Calea Turnisorului 128 , Sibiu

CUI RO35365972

J32/1307/2015