Markere pentru textile ICO: cadoul perfect pentru un copil creativ

BUCURESTI - 30 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

O noutate pe site-ul papetarie.ro sunt markerele pentru textile ICO - produse care fac apel la creativitatea copiilor dar si a adultilor cu imaginatie bogata. Acestea sunt disponibile in 11 culori si pot sa transforme orice piesa vestimentara simpla si fara stil intr-o adevarata opera de arta. Tricourile, bluzele, pantalonii si alte articole vestimentare din bumbac, matase sau panza devin pentru putin timp, sau permanent, panza pe care artistii isi realizeaza operele.

Markere pentru textile  ICO: cadoul perfect pentru un copil creativ

O noutate pe site-ul papetarie.ro sunt markerele pentru textile ICO - produse care fac apel la creativitatea copiilor dar si a adultilor cu imaginatie bogata. Acestea sunt disponibile in 11 culori si  pot sa transforme orice piesa vestimentara simpla si fara stil intr-o adevarata opera de arta. Tricourile, bluzele, pantalonii si alte articole vestimentare din bumbac, matase sau  panza devin pentru putin timp, sau permanent, panza pe care artistii isi realizeaza operele.

Si pentru ca se apropie ziua copilului, un cadou autentic poate fi chiar setul de markere textile . Copiii vor putea astfel, de ziua lor, sa isi exerseze talentele si sa fie apreciati de toata lumea pentru rezultatele personalizate.

Markerele pentru textile ICO sunt cadoul potrivit pentru orice creativ. Cu ajutorul lor, acesta poate sa isi personalizeze hainele cu desene dragute si culori deosebite. Daca vrea sa permanentizeze desenul, acest lucru se face usor cu ajutorul unui fier de calcat (a se folosi fara aburi!). Prin calcare, culoarea se imprima in materialul textil si nu se duce la spalare. Hainele decorate cu markere textile trebuie spalate in apa cu temperaturi de pana la 60 grade C.

Magazinul online care comercializeaza produsul, Papetarie.ro, ofera produse de calitate de la producatori de papetarie cu renume: Schneider, Rexel, CEP Office Product, Metsa Group, Sogaro si multi altii. La un an de existenta a fost declarat Cel mai bun magazin online de birotica si papetarie la Gala Premiilor Ecommerce 2011, asadar puteti sa apelati la ei cu incredere.

Pentru mai multe informatii si detalii despre produs, precum si date legate despre achizitionarea produsului, click aici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/markere-pentru-textile-ico-cadoul-perfect-pentru-un-copil-creativ